Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ισοπεδωτικός ο ΑΟΥ! 7-1 τον Λυγκέα στο γήπεδο του Γαλατά

  • Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 19:14
  • 1'

 

Μια ακόμα μεγάλη σε έκταση νίκη που συνοδεύτηκε μάλιστα και από πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποίησε ο Α.Ο.Υ. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Γαλατά η ομάδα μας αντιμετώπισε για την 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος, 1η του δευτέρου γύρου, τον δυνατό Λυγκέα. Ο τυπικά γηπεδούχος Α.Ο.Υ πίεσε από νωρίς τους αντιπάλους του, όμως δεν είδε τις προσπάθειές του να καρποφορούν στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Αυτό όμως έγινε στο 30' με τον Βasho όπου πέτυχε το πρώτο γκολ ανοίγοντας έτσι τον χορό των τερμάτων. Στα επόμενα 15 λεπτά ήρθαν ακόμα δύο γκολ για τον Α.Ο.Υ, με τον Κυριακάκη στο 33' και τον Βasho στο 45'. Έτσι έκλεισε το σκορ του Α' Ημιχρόνου με 3-0 υπέρ της Ύδρας. Το δεύτερο μέρος ήταν και αυτό ένας μονόλογος για τους παίκτες των γηπεδούχων, που κατάφεραν να πετύχουν ακόμα 4 τέρματα με τους Basho 57', Μαύρο Σπ. 58', Zdrava 71', Καλαφάτη Ν. 80'. Φτάνοντας έτσι για άλλη μια φορά φέτος σε μια νίκη με 7 γκολ!

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 52'. Για τον Α.Ο.Υ όλοι οι παίκτες διακρίθηκαν. Το Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας θα συνεχιστεί μετά τις γιορτές.

Η ομάδα της Ύδρας έφτασε τις 5 νίκες και βρίσκεται στην 6η Θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας πάντα μέσα στους στόχους της.

Έπαιξαν για τον Α.Ο.Υ οι: Καλαφάτης Ελευθέριος, Κυριακάκης Γεώργιος, Κρανιδιώτης Π., Ndoni, Τσαγκάρης Δημήτρης, Σμυρνιώτης Χρήστος, Καλαφάτης Νεκτάριος, Ράμπιας Αντώνιος-Βασίλειος, Zdrava Nuri, Basho Vangjel, Μαύρος Σ. και Μελέτης Α., Velika A., Νικολαΐδης Α.