Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αθλητικό πνεύμα και εξαιρετικές επιδόσεις στην επίδειξη αγώνων του ΥΝΟ

  • Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 01:13
  • 1'

Tην καθιερωμένη επίδειξη αγώνων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 18 Αυγούστου το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του στο Μανδράκι ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος.

Παιδιά και έφηβοι είχαν τη χαρά να λάβουν μέρος στις επιδείξεις των τμημάτων εκμάθησης και αγωνιστικής κολύμβησης του ΥΝΟ. Εντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις αθλητών και αθλητριών.
Με το πέρας των αγωνισμάτων οι κολυμβητές παρέλαβαν τα μετάλλιά τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Θεόδωρος Μουστακαρίας, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Φάνης Κεφαλλωνίτης, η Γραμματέας του Ομίλου Αναστασία Μαυρομάτη, η οποία συντόνισε τους αγώνες, μέλη του ΥΝΟ, η Αναστασία Λάσκαρη, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ, Κατερίνα Μαραγκού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Καραμήτσος, ο πρ. Δήμαρχος Κώστας Αναστόπουλος, ο Διοικητής της ΑΕΝ Ευάγγελος Δανόπουλος, η Διευθύντρια του ΙΑΜΥ Ντίνα Αδαμοπούλου, ο βετεράνος πολίστας Φίλιππος Καϊάφας, ο οποίος στηρίζει πάντα τον Υδραϊκό, οι αρχές και οι φορείς του τόπου και πλήθος κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του ΥΝΟ, Θεόδωρος Μουστακαρίας μίλησε για τους μελλοντικούς στόχους του ΥΝΟ και ευχαρίστησε όλους, τον προπονητή, τους αθλητές και την Παιδίατρο Σωτηρία Μπαλαμπάνη για την πολύτιμη βοήθειά της.

Και του χρόνου ευχόμαστε και καλή συνέχεια στον ΥΝΟ και τον Υδραϊκό. Να έχουν οι αθλητές πάντα επιτυχίες και ανόδους σε όλα τα επίπεδα!

photo:fonitisydras

Πολυμέσα