Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με ψυχή και δύναμη ο Υδραϊκός προκρίθηκε στην τετράδα του Πρωταθλήματος

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση για τον Υδραϊκό στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος αλλά αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και με μια μεγάλη πρόκριση!

Η ομάδα της Ύδρας με τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφερε και επικράτησε του ισχυρού Εθνικού εκτός έδρας με 10-8 στα πέναλτι και έκανε το 2-1 στο ζευγάρι αυτό και προκρίθηκε στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος!   

Πλέον στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό! 

Φυσικά το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης θα είναι οι ερυθρόλευκοι με τον Υδραϊκό να ευελπιστει αρχικά σε καλές εμφανίσεις και στη συνέχεια να αγωνιστεί στον μικρό τελικό και να διεκδικήσει την τρίτη θέση στη τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, όπου θα είναι και η καλύτερη της ιστορίας του. Ο σημερινός αγώνας κρίθηκε στη δύναμη και στις καλές άμυνες.

Ο Υδραϊκός παρά τις ελλείψεις του, στάθηκε πολύ καλά και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και οδηγήθηκαν στα πέναλτυ.

Εκεί οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο εύστοχοι και πήραν τη σπουδαία πρόκριση !

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 2-2, 1-0, πέν. 3-5.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ : Φλέγκας, Αλεβίζος, Στελλάτος (1), Χατζηκυριακάκης (1), Μπλάνης (3), Βιττέλας (1), Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος (2), Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ (2), Γραμματικός.

Σχετικά Άρθρα