Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Υδραγωγή «ζωγραφίζει» και πάλι. Προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους!

 

Έχουμε μιλήσει επανειλημμένως για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, Υδραγωγή και έχουμε επαινέσει το έργο της. Αναμφίβολα τα παιδιά της Ύδρας έχουν τη χαρά αλλά και τις ευκαιρίες να λαμβάνουν μέρος σε όμορφες δραστηριότητες που δεν θα ήταν καθόλου εύκολο να τις προσεγγίσουν.paidia ydragogy
Η Υδραγωγή λοιπόν έχει ξεκινήσει μαθήματα ζωγραφικής στον χώρο της, όπου παιδιά και νέοι δείχνουν όχι μόνο να διασκεδάζουν μ’ αυτή τη δραστηριότητα αλλά κυρίως να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Παιδιά που συγκεντρώνονται ομαδικά κάνοντας σε εργασία έναν τεράστιο πίνακα ζωγραφικής, παιδιά που συνεργάζονται δημιουργικά, αλλά και μεγάλοι που είτε αναπτύσσουν το ταλέντο τους, είτε μαθαίνουν εξ αρχής τα πρώτα βήματα της όμορφης αυτής τέχνης, συνθέτουν το πορτρέτο αυτής της υπέροχης ενασχόλησης. Μπράβο στην Αγγελική και τον Σωτήρη για τις αξιέπαινες προσπάθειες! 


Λίγα λόγια για την Υδραγωγή 

Η Υδραγωγή έχει ως αντικείμενο την προώθηση της εκπαίδευσης στην Ύδρα. Συγκεντρώνει δωρεές από άτομα και φορείς που ενδιαφέρονται για την Ύδρα και διοχετεύει τα χρήματα αυτά σε δραστηριότητες που ωφελούν τα παιδιά που μεγαλώνουν στο νησί.

 


Πληροφορίες για τα δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής

ΠΑΙΔΙΑ-ΕΦΗΒΟΙ (από Α' Δημοτικού - Γ' Λυκείου): κάθε Σάββατο 09:30-12:00
ΕΝΗΛΙΚΕΣ: κάθε Παρασκευή 18:00-20:00
Πληροφορίες: 22980 53567 (3μμ-9μμ)

Σχετικά Άρθρα