Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Κουκουδάκης: Κάλεσμα συστράτευσης προς τους πολίτες της Ύδρας

Σε επίσημη ανακοίνωση προέβη ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης για την κάθοδό τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπου αναφέρεται στα πέντε χρόνια της θητείας του και κάνει κάλεσμα συστράτευσης προς τους πολίτες της Ύδρας.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δημοτικές Εκλογές 26ης Μαΐου 2019

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Αγαπητές Φίλες, αγαπητοί Φίλοι,


Τον Μάιο του 2014 μας εμπιστευτήκατε τη διακυβέρνηση του Δήμου μας σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο τόσο για την Ύδρα όσο και για την Χώρα μας. Τα πέντε αυτά χρόνια της θητείας μας αγωνιστήκαμε σε όλα τα επίπεδα για να κάνουμε την Ύδρα μας ακόμα καλύτερη, ακόμα πιο ισχυρή ακόμα πιο γνωστή. Θέσαμε στόχους και δώσαμε μάχες για την επίτευξή τους παρά την οικονομική κρίση και την δυσκολία εξεύρεσης πόρων που αυτή συνεπάγεται. Πέντε χρόνια μετά είμαι πεπεισμένος ότι έγινε το καλύτερο και τέθηκαν γερές βάσεις για το μέλλον του Νησιού μας.
Με σύνεση, επιμονή, σκληρή δουλειά και σωστή οικονομική διαχείριση θέσαμε τον Δήμο μας σε τροχιά εξυγίανσης. Στην διάρκεια της θητείας μας υλοποιήθηκαν και δημοπρατήθηκαν έργα που ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και ο Δήμος μας για πρώτη φορά στην ιστορία του έχει πλεόνασμα στα ταμεία του που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για την υλοποίηση βασικών έργων υποδομής. Ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν δεκαπέντε μόνιμες θέσεις εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του. 
Η δικαίωση της Ύδρας μας γύρω από το θέμα των διοικητικών ορίων της Νησίδας «Άγιος Γεώργιος» δημιουργεί ένα ετήσιο όφελος για τον Δήμο και τους Δημότες μας που αγγίζει το ένα εκατομμύριο Ευρώ! Μια πραγματικά πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον.
Χτίζοντας πάνω σε ό, τι θετικό έγινε τα προηγούμενα χρόνια Στόχος και Όραμα μου είναι το Νησί μας να συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία εξασφαλίζοντας και υλοποιώντας ουσιαστικά έργα υποδομής και δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα στην νεολαία του, την συνέχεια του, να παραμείνει και να εργαστεί στον τόπο που μεγάλωσε. 
Απευθύνω κάλεσμα σε όλες και όλους πέρα και έξω από κομματικές γραμμές, πέρα και έξω από ιδεολογικές αφετηρίες, ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε επιλογή τους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές να συστρατευτούν μαζί μας για να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ΥΔΡΑ μας στο μέλλον. Η προσπάθεια αυτή είναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ, μόνο ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ και ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ της!

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς,
Γεώργιος Ευαγγέλου Κουκουδάκης
Δήμαρχος Ύδρας
Επίκουρος Καθηγητής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Σχετικά Άρθρα