Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψηφίζουμε τους Deejay Nic The Band για το live του Street Mode Festival

Διαγωνισμό κάνει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, το Street Mode Festival, αφήνοντας στο κοινό την επιλογή για το Live, με το ερώτημα "Ποιους θέλεις να δεις live στον τελικό του #NBT Music Contest του Street Mode Festival;"

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από το 2009. Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες. Η διοργάνωση του 2018 θα διαρκέσει 4 ημέρες (Πέμπτη 30 Αυγούστου – Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου).

Έχοντας τις ρίζες του στον δρόμο, το Street Mode ξεκίνησε αρχικά ως μια σειρά εκδηλώσεων που λάμβανε χώρα σε ανοιχτό – δημόσιο χώρο, όπως η πλατεία της Θέρμης (2009-2013) και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (2014-2016), με σκοπό να παρουσιάσει μαζί όλα τα στοιχεία της street κουλτούρας.

Ως street κουλτούρα, ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές, και εκφράζεται ελεύθερα μέσα από τέχνες όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και εκπροσωπείται από τους ήχους της hip-hop, punk rock, heavy rock και ska/reggae μουσικής.

Για να ψηφίσετε το αγαπημένο σας συγκρότημα που θα πάει στον τελικό, -στην Ύδρα στηρίζουμε τους Deejay Nic The Band και τον Νικόλα Καπράλο- πατάτε το λινκ εδώ και κατόπιν επιλέγετε Deejay Nic The Band, στη συνέχεια το πλήκτρο "ψήφισε" αριστερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Καλή Επιτυχία στους Deejay Nic The Band!

Η ψηφοφορία λήγει στις 22 Αυγούστου.

street mode festival 2018 poster

Σχετικά Άρθρα