Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ επιβραβεύει την αριστεία και το ήθος των νέων της Ύδρας

  • Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 09:58
  • 1'

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε σήμερα ο αγιασμός του Λυκείου Ύδρας όταν ανακοινώθηκε στους μαθητές από τη Διευθύντρια του Λυκείου Μαρία Μαρσέλου, ότι η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με απόφαση του Δ.Σ., προχώρησε στη χορήγηση πέντε χρηματικών βραβείων αριστείας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» στους μαθητές της Τρίτης Τάξης Λυκείου Ύδρας που κατά το Σχολικό Έτος 2017-2018 θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς και αγάπης στους νέους της Ύδρας, που βοηθά στην ώθηση της πραγματοποίησης των επιθυμιών τους και είναι μια χορήγηση βραβείων αριστείας που αγγίζει συνολικά τα 20.000 ευρώ.

Η κ. Παπαδοπούλου, με επιστολή της, καθώς δεν μπόρεσε να παραστεί στον αγιασμό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, τόνισε ότι προχώρησε στη χορήγηση πέντε χρηματικών βραβείων, πιστεύοντας η ίδια και η οικογένειά της στην αριστεία και το ήθος, και θεωρώντας ότι οι κόποι των νέων πρέπει να αναγνωρίζονται και να επιβραβεύονται,
Πιο συγκεκριμένα τα βραβεία αριστείας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» θα δοθούν στους μαθητές της Τρίτης Τάξης Λυκείου Ύδρας που κατά το Σχολικό Έτος 2017-2018 θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες εξετάσεις ως εξής:

Στον πρώτο: χρηματικό βραβείο 8.000 ευρώ.
Στον δεύτερο: χρηματικό βραβείο 5.000 ευρώ.
Στον τρίτο: χρηματικό βραβείο 3.000 ευρώ.
Στον τέταρτο: χρηματικό βραβείο 2.000 ευρώ.
Στον πέμπτο: χρηματικό βραβείο 2.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου: «Τόσα χρόνια τώρα, η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά, δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας στο όμορφο νησί μας, την Ύδρα, με την υποστήριξή μας προς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των κατοίκων της Ύδρας και ιδιαίτερα των νέων που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου.
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.»