Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ευχαριστήριο της Κ.Ε.Δ.Ύδρας για την εθελοντική αιμοδοσία

  • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 17:59
  • 1'

Ευχαριστήριο για την Εθελοντική Αιμοδοσία εξέδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΚΕΔΥ, Γιώργος Κουκουδάκης αναφέρει:

"Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε , σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά « Άγιος Παντελεήμων», η 15η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Ύδρας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συντέλεσαν στην επιτυχή έκβασή της.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 43 εθελοντές αιμοδότες για το μεγάλο δώρο ζωής προς το συνάνθρωπο αλλά και για τη στάση τους, που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο. Ακόμα ευχαριστούμε ολόψυχα και τα 7 άτομα που προσήλθαν με προθυμία αλλά δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν για διάφορους λόγους και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κα Μαραγκού Αικατερίνη καθώς επίσης και την Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου μας κ. Αγγελική Νάζου, για την εξαιρετική διοργάνωση της αιμοδοσίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», που με μεγάλη διάθεση προσφοράς, όπως κάθε φορά, στάθηκε ακούραστα κοντά στους αιμοδότες καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ. Παναγιώτη Μανίκη, για την φιλοξενία της αιμοδοσίας στους άριστους χώρους του Κουλούρειου Νοσοκομείου «Παναγία Φανερωμένη» και το προσωπικό του για την άριστη συνεργασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Δημήτριο Παγάνη για την δωρεάν φύλαξη του οχήματος του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», στο χώρο στάθμευσης στο Μετόχι και στον κ. Βλαχοδημήτρη Δημήτριο για την δωρεάν παροχή γεύματος στο προσωπικό της αιμοδοσίας. Ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ζωγκό Γεώργιο για την δωρεάν μετακίνηση της κινητής μονάδας αιμοληψίας.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την κα Χριστοδούλου Ελένη για την σημαντική συμβολή της στη προβολή και στη διάδοση της προσπάθειάς μας.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε στην επόμενη αιμοδοσία η συμμετοχή να είναι ακόμα πιο δυναμική ανταποκρινόμενη περισσότερο στο κάλεσμά μας."