Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηχηρό "παρών" και συμμετοχή στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού των ακτών

 

  

Ηχηρό «παρών» έδωσε σήμερα το πρωί η Ύδρα συμμετέχοντας στην πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική εκστρατεία καθαρισμού Let’s Do It Greece. Με τη συμμετοχή του Δήμου Ύδρας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΥ), του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του Λιμεναρχείου, της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, των σχολείων, Nηπιαγωγείου και δημοτικών, του Λυκείου, της Υδραγωγής, του Κυνηγετικού Συλλόγου, των ιδιοκτητών θαλασσίων ταξί και πολλών εθελοντών, ο καθαρισμός των ακτών έγινε πράξη και όλοι μαζί δούλεψαν ενωμένοι στο πλαίσιο της μεγάλης περιβαλλοντικής εκστρατείας.

Μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στο Καμίνι, στον Παλαμιδά, στον Άγιο Γεώργιο (Μπίστι) και συγκέντρωσαν σε μεγάλες σακούλες τα σκουπίδια και τις ακαθαρσίες που ρύπαιναν τις ακτές.
Αναμένεται δε, τον Μάιο να καθαριστούν οι ακτές του Μώλου, του Μαντρακιού, της Λιμνιόνιζας και του Δοκού.
Για τον εθελοντικό καθαρισμό ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης δήλωσε στη ΦτΥ: "Ήταν μια όμορφη πρωτοβουλία των πολιτών και των φορέων της Ύδρας με πολλά και χρήσιμα μηνύματα για την εποχή και τον τόπο μας».
Η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ, Κατερίνα Μαραγκού που οργάνωσε με επιτυχία τον καθαρισμό, ευχαριστεί θερμά όλους, όσοι συμμετείχαν στη δράση, που αμέσως και αφιλοκερδώς προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Στην περσινή δράση του Let’s Do It Greece που είχε αναδείξει η «Φωνή της Ύδρας», συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία το Φιλοζωικό Σωματείο «Υδραϊκή Κιβωτός», με καθαρισμό των ακτών του Παλαμιδά από εθελοντές, που φέτος λόγω προγραμματισμένων φιλοζωικών δράσεων δεν πραγματοποιήθηκε αλλά θα οριστεί σε ξεχωριστή ημερομηνία. 

katharismos.jpg katharismos01.jpg katharismos02.jpg

katharismos03.jpg katharismos1.jpg katharismos2.jpg

katharismos3.jpg katharismos7.jpg katharismos_exo1.jpg

Σχετικά Άρθρα