Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H Ύδρα σε μεγάλο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι ως eco friendly προορισμός

  • Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 13:12
  • 1'

Ένα αφιέρωμα στην Ύδρα με οικολογική προσέγγιση, βλέποντας το νησί μας με «άλλα μάτια» που ανέδειξαν τον τόπο μας και ως eco friendly προορισμό, παρουσιάστηκε στο μεγάλο Ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι ZVEZDA (17,5 εκατομμύρια τηλεθεατές) στις 30 Νοεμβρίου 2014.
Για το αφιέρωμα συνεργάστηκαν ο Οργανισμός Τουρισμού Ρωσίας και η Ένωση Ξενοδόχων Ύδρας. Επίκεντρο του αφιερώματος ήταν οι γάτες αλλά κυρίως τα συμπαθή τετράποδα του τόπου μας που σπανίζουν σε άλλα κράτη και περιοχές. Με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο ο παρουσιαστής εστίασε στην καθημερινότητα του νησιού μας και τη σχέση των ιπποειδών με αυτήν. Παρουσίασε από ένα πρωτότυπο πρίσμα, μια διαφορετική και φιλική Ύδρα που την περιδιαβαίνουν τα ιπποειδή, οι άνθρωποι που κάνουν μεταφορές μ΄αυτά, ενώ παράλληλα έδωσε στοιχεία για τα τετράποδα. Αφού μάλιστα ίππευσε ένα μουλάρι, διέσχισε σχεδόν όλα τα καλντερίμια του νησιού μας, σχολιάζοντας και χαριτολογώντας.
Είναι ένα αλλιώτικο αφιέρωμα βασισμένο στον ρόλο των ιπποειδών στην Ύδρα, την άρρηκτη σχέση με τον ιδιοκτήτη τους καθώς και τον σημαντικό τους ρόλο στην καθημερινότητα των κατοίκων. Παράλληλα δόθηκε το στίγμα του τόπου και της ιστορικής του ταυτότητας.
Δείτε εδώ το αφιέρωμα