Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ύδρα στο Forbes σαν ιδέα ταξιδιού με νοικιασμένο ιστιοπλοϊκό στα νερά της Μεσογείου

Στο μεγαλύτερο οικονομικό site του κόσμου το Forbes που ασχολείται με τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και πληθώρα άλλων θεμάτων, γίνεται λόγος για την Ύδρα που μπορεί να προσεγγίσει κανείς, έχοντας νοικιάσει ιστιοπλοϊκό σκάφος. Και έχοντας επίσης ένα αντίστοιχο budget για τις διακοπές του.

Το Forbes και ο συντάκτης του άρθρου Everett Potter προτείνει ως μια πολύ ενδιαφέρουσα και δελεαστική πρόταση για ταξίδι, την ενοικίαση σκαφών από την εταιρεία The Moorings.

Η εταιρεία διαθέτει σκάφη ή καταμαράν με δύο έως έξι καμπίνες που μπορούν να σε φτάσουν, εκεί που δεν μπορούν τα κρουαζιερόπλοια. Προσφέροντας έναν από τους ευκολότερους και πιο ξεκούραστους τρόπους να απολαύσει ο ταξιδιώτης τα νερά της Μεσογείου χωρίς κόσμο και ταλαιπωρία. Και να γνωρίσει όμορφα μέρη όπως η Σικελία, η Κροατία και η Ελλάδα με την Κέρκυρα και την Ύδρα.

Όπου σε μια ναύλωση του Moorings, το καθημερινό ταξίδι με πανιά, η αγκυροβόληση σε μικρότερα λιμάνια και οι ιδιαίτερες παραλίες ανοίγονται με ευκολία για ένα μικρό ιστιοφόρο σκάφος που έχει σίγουρα πιο εύκολη πρόσβαση σ' αυτά.

Στο άρθρο επισημαίνεται ότι αν μισθώσει ο πελάτης έναν μάγειρα και έναν από τους καπετάνιους της The Moorings που γνωρίζουν τον χειρισμό του ταξιδιού, τότε θα μπορεί άνετα να επιδοθεί αυτός και η οικογένειά του στο μαύρισμα αλλά και την απόλαυση του σκηνικού που σε κάθε νησί προβάλλεται μπροστά τους, σαν μικρός θησαυρός της Μεσογείου!

Σχετικά Άρθρα