Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Τραγωδία στην Ύδρα με δυο νεκρούς

  • Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 19:02
  • 1'

Σήμερα το απόγευμα τραγικό εργατικό δυστύχημα με θύματα δυο ανθρώπους συνέβη στην περιοχή κοντά στα σφαγεία της Ύδρας. Οι δυο άντρες, οι οποίοι δεν ήταν Υδραίοι, και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελούσαν συνεργείο, άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα σε φρεάτιο αποχέτευσης την ώρα που εκτελούσαν εργασίες. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού μας έσπευσε στο σημείο, οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής προσπαθώντας όλοι με τη σειρά τους να δώσουν την όποια βοήθεια. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σύντομα θα βρίσκεται στον τόπο του τραγικού συμβάντος για να προβεί σε απεγκλωβισμό των δυο νεκρών, ενώ αργότερα θα διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.
Ολόκληρη η κοινωνία της Ύδρας είναι συγκλονισμένη από το τραγικό αυτό γεγονός και θρηνεί τον χαμό δυο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μαχόμενοι στο πεδίο της δουλειάς.

 

Ώρα 20:40 >> Έχουν ανασυρθεί και οι δύο άτυχοι εργάτες. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες ο ένας εκ των δυο θυμάτων ήταν Έλληνας ηλικίας 62 ετών και ο άλλος ήταν Γεωργιανός 43 ετών εργάτης, κάτοικοι Αθηνών. Ήταν ειδικευμένο συνεργείο και είχαν έρθει στην Ύδρα για συντήρηση. Ακολούθως θα διενεργηθεί Ιατροδικαστική εξέταση.

 

 

 

Δείτε παρακάτω στα download attachments την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ύδρας για το τραγικό συμβάν.

Έξοδος Στην Ύδρα