Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άτυχος στην πρεμιέρα του ο Α.Ο.Υ

 

Ξεκίνημα σήμερα με ήττα για την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα στον 2o όμιλο της Α2 της Ε.Π.Σ.Αργολίδας με 0-1 από τον Λυγκέα στο Γήπεδο Λυρκείας. Ο Α.Ο.Υδρας βρέθηκε από το 9ο μόλις λεπτο πίσω στο σκορ μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτυ των γηπεδούχων. Το πέναλτυ ήταν μια άτυχη στιγμή για την άμυνά μας, καθώς η μπάλα «βρήκε» σε χέρι αμυνόμενου παίχτη μας μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο αιφνιδιασμός αυτός είχε σαν αποτέλεσμα οι αντίπαλοί μας να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να χάσουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά η καλή δική μας αμυντική λειτουργία δεν επέτρεψε να δεχθούμε άλλο τέρμα.lygkeas aoy2

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ύδρας αντεπιτέθηκε, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες όμως δεν ήρθε το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης. Γενικά η εμφάνιση της ομάδας κρίνεται ικανοποιητική, με έντονη αγωνιστικότητα. Χαρακτηριστικό του ματς ο βαρύς από τη βροχή που είχε προηγηθεί αγωνιστικός χώρος, που δυσκόλεψε τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρόσφατο θάνατο του πρώην Προέδρου του Α.Ο.Υ, Κώστα Φανελάκη. Παράλληλα η ομάδα μας ως ένδειξη πένθους στη μνήμη του, φορούσε μαύρα περιβραχιόνια.

Αγωνίστηκαν σήμερα για τον Α.Ο.Υ οι: Βλάχος Παναγιώτης, Κυριακάκης Γεώργιος, Μελέτης Ανδρέας, Κοφίτσας Πέτρος, Τσαγκάρης Δημήτρης, Αρώνης Κων/νος, Καλαφάτης Νεκτάριος, Ράμπιας Αντώνιος-Βασίλειος, Zdrava Nuri, Vasho Vangjel, Σμυρνιώτης Χρήστος και Γκοτζάι Αλέξανδρος, Καραχρήστος Κων/νος και Καλαφάτης Ελευθέριος.

Σχετικά Άρθρα