Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενθουσιασμός κατά τη διανομή των εμφανίσεων στα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Ο.Υ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας διένειμε σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στο Γήπεδο της Ύδρας τις ολοκαίνουριες εμφανίσεις και φόρμες στα παιδιά που συμμετέχουν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου.

Φόρμες, εμφανίσεις παίδων, τσάντες, κάλτσες και εμφανίσεις τερματοφύλακα δόθηκαν με πολύ ενθουσιασμό στα παιδιά της Ύδρας, τα οποία χαρούμενα βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Τις εμφανίσεις χορήγησε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας.

Επίσης δόθηκε στην Ακαδημία το νέο παραφαρμακευτικό υλικό που χορήγησε ο Πάνος Κορωνάκης (HARTMANN Hellas).

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης δήλωσε: «Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας σήμερα έφερε στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας, αυτό που είχε υποσχεθεί, τις εμφανίσεις τους. Στόχος μας είναι, αυτές οι Ακαδημίες να αποκτήσουν μια εξωστρέφεια και να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα μικρών παιδιών που θα συμμετέχει στην ευρύτερη περιοχή. Ο Δήμος Ύδρας σύντομα θα προχωρήσει και στην υλοποίηση των διορθωτικών έργων του γηπέδου μια και έχει υπογραφεί και η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο. Ένα έργο το οποίο ξεκίνησε με πολλές κακοτεχνίες, το διορθώνουμε για να το παραδώσουμε στην Ύδρα όσο καλύτερο γίνεται.»

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας, Παναγιώτης Μαρκαντώνης δήλωσε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Αθλητικό Όμιλο Ύδρας. Για πρώτη φορά οι Ακαδημίες που δημιουργήθηκαν, δίνουν αθλητικό υλικό. Όλα τα παιδιά πήραν από μία εμφάνιση, μία φόρμα και ένα τσαντάκι για να βάζουν τα αθλητικά τους αντικείμενα. Είναι μια μεγάλη χορηγία από την Κ.Ε.Δ.Υ, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους και έρχονται εδώ στον Αθλητικό Όμιλο Ύδρας και έχει δημιουργηθεί αυτή η Ακαδημία. Αυτή η Ακαδημία θα έχει μέλλον και από αυτά τα παιδιά θα βγουν τα νέα ταλέντα που θα επανδρώσουν την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο.Υ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 19 Ιουνίου που θα γίνει ο πρώτος φιλικός αγώνας εδώ στο γήπεδο της Ύδρας στο πλαίσιο του εορτασμού των Μιαουλείων.»

Παρόντες κατά την παράδοση των εμφανίσεων ήταν: ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπελεγρής και Αντιπρόεδρος του Α.Ο.Υ., η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ, Κατερίνα Μαραγκού, ο Υπεύθυνος Ύδρευσης-Αποχέτευσης-Καθαριότητας Μανώλης Καραμήτσος, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Υ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτης Μαρκαντώνης, η Δημοτική Σύμβουλος Λουκία Λούλου, ο Προπονητής της ομάδας και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Νεκτάριος Καλαφάτης, ο Δημήτρης Τσαγκάρης, ο Δημήτρης Δάβης, ο Αντώνης Κοκοσιώτης, Ταμίας Α.Ο.Υ κ.α.

Σχετικά Άρθρα