Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χειροκρότημα στους δικούς μας "Πρωταθλητές"!

Με την 18η αγωνιστική ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος της Α2 της Ε.Π.Σ.Αργολίδος.

Ο Α.Ο.Υ αγωνίστηκε σήμερα στην Ύδρα με τα Ίρια και κάνοντας το καθήκον του πήρε τη νίκη με 2-1. Έτσι έπιασε κορυφή και περίμενε το αποτέλεσμα από τον αγώνα  της Θύελλας με τον Προίτο για να ολοκληρωθεί η τελική βαθμολογία και να γνωρίζει αν είναι τελικά 1ος ή 2ος.

Όμως ήρθαν άσχημα νέα για την ομάδα μας από το γήπεδο της Λέρνας, καθώς η Θύελλα αν και δύσκολα, πήρε τη νίκη στο γήπεδό της με 4-3, φτάνοντας και αυτή τους 40 Βαθμούς.

Δυστυχώς η ισοβαθμία στην πρώτη θέση δεν συνέφερε τον Α.Ο.Υ καθώς στις αναμετρήσεις με την Θύελλα είχε μία ισοπαλία και μία ήττα. Έτσι η ομάδα της Ύδρας μετά από ένα ομολογουμένως καταπληκτικό σε απόδοση πρωτάθλημα, τερμάτισε οριστικά στην 2η θέση του τρίτου ομίλου. Η ομάδα θα αγωνιστεί πλέον σε μονούς αγώνες  με τους δεύτερους των άλλων δύο ομίλων για τις θέσεις 4-6 της Α2. 

Κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό για την ομάδα μας, θεωρούμε ότι χαρακτηρίστηκε από μια σταθερότητα καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, κατάφερε να καλύψει τις απουσίες παικτών όποτε και όταν χρειάστηκε, κέρδισε τον σεβασμό των αντιπάλων της και άφησε υποσχέσεις για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη 2η θέση στην τελική βαθμολογία ο Α.Ο.Υ τερμάτισε στον Όμιλο με την καλύτερη επίθεση (54 τέρματα).

Τα σημερινά γκολ πέτυχαν οι: Δ. Κραβαρίτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι κάνοντας το 1-1. Ενώ το 2-1 το πραγματοποίησε -δίνοντας τη νίκη- ο Νεκτάριος Καλαφάτης με απευθείας χτύπημα φάουλ.

* Μετά από κλήρωση ο Σταύρος Κάτσικας ήταν αυτός που κέρδισε την τηλεόραση από τη λαχειοφόρο του Α.Ο.Υ.

 

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα