Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνδρες και παίδες πολίστες στον φιλικό του Υδραϊκού. Ποια μεγάλα ονόματα θα πέσουν στην πισίνα!

Οικογενειακό φιλικό τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ALMA CLUB.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, θα γίνει η... «μητέρα των μαχών», που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Η οικογένεια του Υδραϊκού, μεγάλοι και μικροί πολίστες, θα δώσουν τον πολυαναμενόμενο αγώνα μικτών ομάδων Ανδρών και Παίδων στο ALMA CLUB, όπου σίγουρα θα... πέσουν κορμιά.

Όπως είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα στο ydraikos.gr ο Μάρκελλος Σιταρένιος (ο οποίος 6 με 8 Ιουνίου θα είναι στη Γερμανία για να παρακολουθήσει το Final-8 του Champions League) θα δημιουργηθούν δύο μικτές ομάδες από Άνδρες και Παίδες, ενώ στην πισίνα θα πέσουν επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Μουστακαρίας, ο Φίλιππος Καϊάφας (αμφότεροι είχαν συνυπάρξει με τον Μάρκελλο Σιταρένιο στον Εθνικό), τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Ευάγγελος Αργυρόπουλος, οι προπονητές μας Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και Κωνσταντίνος Γαρταγάνης, ο Σπύρος Σιταρένιος και άλλοι.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω παιχνίδι ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί στην πρόσφατη γιορτή των γενεθλίων των Λεόντων Αλίμου και θα φέρει ακόμη πιο κοντά τους νεαρούς πολίστες με την ανδρική ομάδα. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος θα αναλάβει το... δύσκολο έργο της διαιτησίας του αγώνα!

Σχετικά Άρθρα