Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήταν μεγάλο ντέρμπι το οικογενειακό φιλικό του Υδραϊκού

Έπεσαν κορμιά στο ALMA CLUB το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, στον Υδραϊκό «εμφύλιο»! Άνδρες και Παίδες του Ομίλου, πήραν μπλε και άσπρα σκουφάκια και πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να δουν τη «μητέρα των μαχών» από κοντά.

Το "παρών" στο ALMA από τους Άνδρες έδωσαν οι Κωνσταντίνος  Φλέγκας, Κώστας Κοκκινάκης, Μανώλης Πρέκας, Νίκος Στελλάτος, Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, Μιχάλης Καζάζης, Κώστας Χονδροκούκης, Νίκος Καλαργυρός, Μανώλης Τσαχειλίδης και Αδαμάντιος Μαντής. Μαζί με τους παραπάνω, στην πισίνα έπεσαν και οι δύο προπονητές των Ακαδημιών, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και Κωνσταντίνος Γαρταγάνης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι απόψεις… διίστανται για το εάν η νίκη βάφτηκε μπλε ή άσπρη! Το σκορ ήταν 12-11 πάντως, αλλά το ποια ομάδα νίκησε θα μείνει ως το αναπάντητο ερώτημα στην αγωνιστική ιστορία του ALMA! Το ματς είχε εξαιρετικές φάσεις, ενώ η διακύμανση του σκορ ήταν δραματική. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι με διαιτητή τον Μάρκελλο Σιταρένιο, κανείς δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί…

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία όλων, είναι ότι οι μικροί πολίστες του Υδραϊκού το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους.

filiko0.jpg filiko1.jpg filiko3.jpg

Σχετικά Άρθρα