Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος για τον Α.Ο.Ύδρας

 Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Αργολίδας οι κληρώσεις για τα νέα πρωταθλήματα των κατηγοριών Α1 και Α2 της ένωσης αλλά και του Κυπέλου για το αγωνιστικό έτος 2019-2020. Πριν την διαδικασία ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Σιδέρης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κάρτα υγείας Αθλητή που από φέτος και είναι βασική προϋπόθεση για να μπορούν να αγωνιστούν οι αθλητές στους αγώνες.
Στη συνέχεια έγινε η συγκρότηση των ομίλων και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Ο Α.Ο.Υ τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο της Α2. Εκεί θα βρει αντιπάλους τις παρακάτω ομάδες: ΠΡΟΙΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΣΙΑ - ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ - ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ - Ν ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ – ΜΕΘΑΝΑ - ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΣ
Παρατηρούμε αρκετές διαφορές στη συγκρότηση του ομίλου στις ομάδες σε σχέση με τον περσινό που έλαβε μέρος η ομάδα της Ύδρας. Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και να έχει μια καλή πορεία. Πρεμιέρα στη διοργάνωση ο ΑΟΥ θα κάνει εκτός με τον Αχιλλέα Φ. Ενώ τον πρώτο αγώνα στην Ύδρα θα τον δώσει την 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Παμμετοχικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΑΟΥ:
1η Ν. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. - ΥΔΡΑ
2η ΥΔΡΑ - ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ
3η ΜΕΘΑΝΑ - ΥΔΡΑ
4η ΥΔΡΑ - ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ
5η ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΣ - ΥΔΡΑ
6η ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ - ΥΔΡΑ
7η ΥΔΡΑ - ΠΡΟΙΤΟΣ
8η ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΣΙΑ-ΥΔΡΑ
9η ΥΔΡΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ

10η-18η αντίστροφα οι έδρες

H σέντρα σύμφωνα με την προκήρυξη θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου

φώτο: sport.argonafplia.gr

Σχετικά Άρθρα