Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλλη μια πετυχημένη παράσταση από τη θεατρική ομάδα Όραμα

Μαρ 13, 2016, 20:20

 

Δύο παραστάσεις, την Παρασκευή και το Σάββατο, έδωσε η Θεατρική Ομάδα Ύδρας, «Όραμα» στη συνεδριακή αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού. Ο θίασος ενθουσίασε με το ταλέντο και την ηθοποιία του και ερμήνευσε με χαρακτηριστική άνεση το πασίγνωστο έργο του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου, «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα» που είχε ενσαρκώσει η σπουδαία ηθοποιός Ρένα Βλαχοπούλου. Το έργο προλόγισαν την πρώτη μέρα ο Διευθυντής του Κουλούρειου Νοσοκομείου, Παναγιώτης Μανίκης και ο ΓΑΕ Πρωτ. Ακίνδυνος Δαρδανός και τη δεύτερη μέρα ο Ζωγράφος Αλέξης Βερούκας.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και τις δυο μέρες, με τον κόσμο να αναγκάζεται να φύγει γιατί δεν έβρισκε κάθισμα. Κάτι που δίνει στη θεατρική ομάδα ένα επιπλέον έναυσμα να ξαναπαίξει την παράσταση ή ακόμα να έρθει και πάλι με νέο ανέβασμα.
Απολαυστική όπως πάντα η Αναστασία Κρέμου που έχει τη στόφα των παλιών καλών πρωταγωνιστριών του κινηματογράφου, η Θωμαΐς Κατραμπαδάκη που δίνει στον ρόλο της χαρακτηριστική διάσταση, ο Γιώργος Κοντογιαννόπουλος, πολύ ταλαντούχος, αποκάλυψη για τα δικά μας θεατρικά δεδομένα, η Μεταξία Παρίση εξαιρετική, με υπόσταση στη σκηνή , αλλά και όλες οι υπόλοιπες ερμηνείες είχαν δουλευτεί με πολύ μεράκι και διάθεση.
Στο έργο έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Μεταξία Παρίση, Βούλα Λιόλιου Βούλγαρη, Βάσω Ρούσση, Αναστασία Κρέμου, Γιάννης Πράπας, Θωμαΐς Κατραμπαδάκη, Αναστασία Καρανδινού, Γιώργος Κοντογιαννόπουλος, Ελένη Τσάρα, Ρένα Ρούσση. Στην παράσταση επίσης χόρεψαν σε χορογραφία της Λίνας Ωρολογά οι Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Μαριάννα, Δασκαλάκη Ευτυχία, Κρητικού Μαριάννα, Μπελεγρή Χρυσούλα, Παπαμιχαήλ Χρύσα, Ρόκο Κριστιάνα, Ρόκο Τατιάνα, Τζανής Χριστίνα, Φέιμη Ελένη

Την σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε όπως πάντα η Βούλα Λιόλιου-Βούλγαρη η οποία έπαιζε και στο έργο.

theatriko_40ara2.jpg theatriko_40ara3.jpg theatriko_40ara4.jpg

Φωτογραφίες: ΥΔΡΑ-ΥΔΡΕΑ-ΥΔΡΟΥΣΣΑ