Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με επιτυχία η παρουσίαση της έκθεσης Minerals στο ΙΑΜΥ

Μια όμορφη βραδιά ανάμεσα σε υπέροχα ψηφιδωτά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 όταν και έγινε η παρουσίαση της έκθεσης Minerals στο Ιστορικό-Αρχείο Μουσείο Ύδρας.

Οι καταξιωμένοι ψηφοθέτες Σοφία Τσιάμη, Γιάννης Μώρης και Γιώργος Μώρης ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους με τα καλλιτεχνήματά τους, ενώ η παρουσίαση πλαισιώθηκε από ομιλίες και χαιρετισμούς.

Πιο συγκεκριμένα η Διευθύντρια του ΙΑΜΥ, Ντίνα Αδαμοπούλου μίλησε για τους καλλιτέχνες και το έργο τους, ανέφερε ότι έχουν ξανασυνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν και έδωσε στοιχεία της δημιουργικής τους ενασχόλησης ώστε το κοινό να έχει μια ευρύτερη ενημέρωση.

Η Ψηφοθέτης Σοφία Τσιάμη σε σύντομη ομιλία της, παρουσιάστηκε στο κοινό και ευχαρίστησε την Κα Αδαμοπούλου για τη βοήθεια και την πολύτιμη συνεργασία της.

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης σε σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε και αυτή την έκθεση που παρουσιάζει το ΙΑΜΥ, επισημαίνοντας ότι η Ύδρα είναι το "ψηφιδωτό της καρδιάς μας".

Τον λόγο έλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες καθώς και λόγω εντοπιότητας γνώριζε καλά το έργο και τις επιτυχίες τους.

Στη συνέχεια διαβάστηκε μήνυμα της Θεατρολόγου Σοφίας Χάσκα. Η Βραδιά έκλεισε με εκλεκτά εδέσματα και όμορφες συζητήσεις.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2017.

Φωτογραφίες:fonitisydras

DSC_0484.jpg DSC_0486.jpg DSC_0497.jpg

DSC_0503.jpg DSC_0512.jpg DSC_0517.jpg

DSC_0522.jpg DSC_0528.jpg DSC_0531.jpg

DSC_0537.jpg DSC_0539.jpg DSC_0554.jpg

Σχετικά Άρθρα