Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ευχαριστίες του Αλέξανδρου Σοφιανού για την μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση της Ύδρας

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο Αλέξανδρος Σοφιανός μέσα από τα social media για την 12η Φιλανθρωπική Εκδήλωση που έγινε στις 7 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Ι. Καθεδρικού Ναού της Ύδρας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ 2021".Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται με την φροντίδα της οικογένειας Σοφιανού, στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους, συζύγου, πατέρα και παππού Κωστή Σοφιανού. Τα έσοδα από τα εισιτήρια διατίθενται για τις ανάγκες του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.Και φέτος παρά τις δυσκολίες και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η βραδιά κλασικής μουσικής με τον διεθνούς φήμης σολίστ Kevin Zhu.
Ο Αλέξανδρος Σοφιανός ανέφερε σχετικά:

"Με τις καθιερωμένες φωτογραφίες με τα μέλη της ορχήστρας και τον σολίστ Kevin Zhu, ολοκληρώθηκε η συναυλία μας φέτος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Εφραίμ για την εμπιστοσύνη του, τον Πρωτοσύγκελλο πατέρα Νεκτάριο γαι την πολύτιμη βοήθεια, τον Γενικό Αρχιερατκό Επίτροπο πατέρα Ακίνδυνο για την συνεχή υποστήριξη, την Πρόεδρο του ΙΑΜΥ κα Ντίνα Αδαμοπούλου, η οποία είναι πάντα διαθέσιμη να προσφέρει και, τέλος, τους μουσικούς και τον σολίστ για την καταπληκτική ερμηνεία τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αγαπημένο φίλο και καταπληκτικό μουσικό Αστέριο Πούφτη, χωρίς τον οποίο δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το υψηλού επιπέδου μουσικό αποτέλεσμα.

Είμαστε ευγνώμονες για τους πολύτιμους χορηγούς μας καθώς και για όλους όσους μας στηρίζουν με την αγορά έστω και ένος εισιτηρίου. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία της 13ης εκδήλωσης μας, με την ελπιδα να πραγματοποιηθεί με καλύτερες συνθήκες λόγω COVID-19.

Θα ήθελα να κλείσω με την ευχή να καταφέρω να ευαισθητοποιήσω ακόμα περισσότερους Υδραίους να αγκαλιάσoυν αυτή την προσπάθεια ενίσχυσης του νοσοκομείου του νησιού μας.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους."