Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τη συναυλία του Δώρου Δημοσθένους στο Ι.Α.Μ.Υ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πάντα φιλόξενη ταράτσα του ΙΑΜΥ, το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουνίου 2022, για να απολαύσει τη μουσική συναυλία που έδωσε ο εξαιρετικός ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένους με το εξαίρετο μουσικό σχήμα του.
Είναι η πρώτη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε και φιλοξένησε για φέτος το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας και εντάχθηκε στις αφιερωματικές εκδηλώσεις που θα «τρέχουν» παράλληλα με την Έκθεση «1922-2022, Σ. Παπαλουκάς, Φ. Κόντογλου, Σ. Βασιλείου, Ιστορίες Μνήμης και Τέχνης».
Μετά την υποδοχή του κοινού από τη Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας κα Ντίνα Αδαμοπούλου, ο Δώρος Δημοσθένους ερμήνευσε τα τραγούδια από το δίσκο «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ» που πρωτοκυκλοφόρησε το 1972, με αφορμή τα 50 χρόνια από τη Μικρασιαστική Καταστροφή καθώς και επίσης και άλλες επιτυχίες που έκαναν το κοινό να τραγουδά μαζί του και να απολαμβάνει τη μαγική αυτή βραδιά, κάτω από το φεγγάρι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Ακίνδυνος Δαρδανός, εκπροσωπώντας το Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κουκουδάκης, ο πρ. Δήμαρχος κ. Κώστας Αναστόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μανώλης Καραμήτσος και κα Παναγιούλα Δασκαλάκη, ο πρ. Υπουργός κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Μανίκης, οι συντελεστές της Έκθεσης και οι Συλλέκτες που πρόσφεραν έργα, καθώς επίσης και πολλοί φίλοι.
Τον ερμηνευτή Δώρο Δημοσθένους πλαισίωσαν μουσικά ο πιανίστας Νεοκλής Νεοφυτίδης, στην κιθάρα ο Κώστας Παπακωστόπουλος και στο μπουζούκι ο Δημήτρης Ρέππας.
dordim1.jpg dordim3.jpg dordim4.jpg

dordim5.jpg dordim6.jpg dorim2.jpg

Σχετικά Άρθρα