Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Οι τρεις νικητές του διαγωνισμού ανακύκλωσης παρέλαβαν τα δώρα τους από τον Δήμαρχο Ύδρας

  • Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 18:45
  • 1'

Με επιτυχία έληξε και ο δεύτερος διαγωνισμός ανακύκλωσης, ο οποίος απευθυνόταν στους μαθητές των Δημοτικών και του Γυμνασίου Ύδρας και διοργανώθηκε από το Δήμο μας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η διαδικασία της συλλογής των κουπονιών ολοκληρώθηκε στις 19 Αυγούστου και την επομένη οι συμμετέχοντες τα παρέδωσαν στο Δήμο παρουσία της Συμβολαιογράφου κ. Δέσποινας Τσερκέζη.

Κατά την καταμέτρηση των κουπονιών ανακηρύχθηκαν νικητές οι Γιάννης Κυρ. Βούλγαρης, Κωνσταντίνος Νιαβής και Νικόλαος Γκιάκος, οι οποίοι προσήλθαν και παρέλαβαν τα δώρα τους σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Τα δώρα, δύο laptop και ένα tablet, παρέδωσε στους μαθητές ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης με την ευγενική χορηγία της εταιρείας SONY make.believe.

Kατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσπάθειά τους, ενώ τους παρότρυνε να συνεχίσουν την ανακύκλωση, γιατί με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής. Επίσης ανακοίνωσε στους μαθητές και στους γονείς που τους συνόδευαν, ότι σύντομα θα προκηρυχθεί και νέος διαγωνισμός ανακύκλωσης, τονίζοντας όμως ότι η οικολογική συνείδηση δεν χρειάζεται υλική ανταπόδοση, διότι «...αν αγαπάμε και προστατεύουμε το περιβάλλον, το ίδιο το περιβάλλον θα μας ανταμείψει».