Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Αντιδήμαρχος Ύδρας, Τάσος Σωτηρόπουλος

Την δεύτερη ανεξαρτητοποίηση Αντιδημάρχου από την παράταξη "Για την Ύδρα" της πλειοψηφίας, του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη μετά από αυτή του Μανώλη Καραμήτσου, μετράμε μετά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Αντιδημάρχου Ύδρας Τάσου Σωτηρόπουλου. 

Να θυμίσουμε ότι από την παράταξη Κουκουδάκη είχαμε τις παραιτήσεις δύο δημοτικών συμβούλων Αλέξη Βερούκα και Παναγιώτη Ράππα και τώρα μαζί με τις ανεξαρτητοποιήσεις έχουμε τέσσερις αποχωρήσεις.

Με τις δύο τελευταίες ανεξαρτητοποιήσεις υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και ανησυχία για την ομαλή διοίκηση της δημοτικής αρχής καθώς οι αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει δημιουργούν ερωτηματικά.

Κάτι που απ' ότι φαίνεται όμως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα την δημοτική αρχή, αφού η αντιπολίτευση δεν δείχνει να είναι τόσο ισχυρή όσο θα περίμενε κανείς. Φυσικά οι εκλογές πλησιάζουν και τον πρώτο λόγο θα έχουν οι πολίτες, οι οποίοι θα κρίνουν όλο αυτό το παραταξιακό  παρασκήνιο αλλά κυρίως τον βαθμό ικανοποίησης από την διοίκηση Κουκουδάκη.

Ο Ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Ύδρας, Τάσος Σωτηρόπουλος με την παρακάτω επιστολή του, προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μαυρομάτη, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

sotiropoulosan