Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Deejay Nic παρουσιάζει το project "The band" και το remix (Kwabs - Walk)

O Deejay Nic, κάνει την Ύδρα περήφανη με τις συνεχείς του ενασχολήσεις και πάντα έχει να παρουσιάσει ξεχωριστές δουλειές. Οι δικοί του άνθρωποι που τον ξέρουν με το όνομά του, Νικόλα Κ. Καπράλο αλλά και οι fan του, που αγαπούν τον τρόπο που κινείται μουσικά, ακολουθούν κάθε νέο του βήμα. Όπως τώρα που ο Deejay Nic, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη του project Deejay Nic «The Band» με ταυτόχρονη κυκλοφορία ενός remix γνωστής pop/dance επιτυχίας (Kwabs – Walk), σε ένα ύφος πολύ διαφορετικό από τα καθιερωμένα!
Πρόκειται για ένα bootleg mix - πάντα στο δικό του ιδιαίτερο ήχο που γνωρίζαμε, από το 2012, αρχικά μέσω της συνεργασίας του με τους Αθηναίουs modern rockers Schooldrivers.
Συνδυάζοντας ηλεκτρονικά στοιχεία της Dance και Dubstep με τον εκρηκτικό αναλογικό Rock ήχο, τo πρωτότυπο concept του Deejay Nic έρχεται να συνδυάσει την τεχνική υποδομή του DJ με την ωμή ενέργεια της μπάντας πάνω στο stage με πραγματική προτωτυπία την τοποθέτηση του dj ως frontman. Το αποτέλεσμα αποτελεί τη δική του μουσική πρόταση με περιγραφικό τίτλο: Rockstep.

Το mastering έγινε στο studio «Northside Music Productions»/
Η βιντεοσκόπηση έγινε στο «Strawberry Street Studio» από την «Sweet spot creative team».
Συντελεστές:
Deejay Nic – dj/samples/sample vocals
Thanos Liberopoulos – Keys
Vlahos Panayiotis – Drums
John Patakakis – Guitar
Andreas Anastopoulos – Bass
Nikmer – Sound Engineer

Λίγα λόγια για τον Deejay Nic

Ο Deejay Nic είναι ο πρώτος Έλληνας επίσημος Pioneer DJ με συμμετοχές στα events της εταιρίας και ως παρουσιαστής της πρώτης ιντερνετικής εκπομπής για έφηβους djs με το όνομα «My Pioneer with Deejay NIC».

djnick

Είναι jockey της ηλεκτρονικής μουσικής αλλά δηλώνει και φανατικός ακροατής της rock και metal μουσικής .
Από το 1998 βρίσκεται στα decks σε καθημερινή βάση μέσα από συμμετοχές σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλά και συνεχείς εμφανίσεις σε clubs.

Ξεχωριστές στιγμές του ως τώρα θεωρεί την κατάκτηση της 5ης θέσης στον παγκόσμιο διαγωνισμό house μουσικής "Movida Corona 2012", την δεύτερη θέση στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Club 2 club mix και τη συμμετοχή του στο "Art Beyond Benefits Festival".

Aπό το 2012 συνδυάζει τον αναλογικό rock μιας live μπάντας με την ηλεκτρονική dubstep/dance σε ένα δυναμικό ήχο ROCKSTEP όπου ο ίδιος ως dj υπάρχει ως main όργανο (samples + vocals) on stage και πλαισιώνεται από live band.djnick1

Οι πρώτες του rockstep παραγωγές είχαν γίνει σε συνεργασία με το rock Ελληνικό συγκρότημα Schooldrivers και είναι: 1η επίσημη κυκλοφορία με τον τίτλο "Burn it Down" και 3 διασκευές τραγουδιών (Somebody i used to know, Changed the Way you Kiss me, Sail). 

 

 

  Παρακολουθήστε το video  

   deejaynic 

 

Σχετικά Άρθρα