Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηello Greece: H ιστορία της Valmont, o Didier Guillon και η αγάπη του για την Ύδρα

Η Ύδρα μέσα από τα μάτια του Didier Guillon που τον μάγεψε όταν την πρωτοσυνάντησε και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, προβάλλεται ως αφιέρωμα στο τεύχος του περιοδικού Hello Greece που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Didier Guillon ιδρυτής του Οίκου Valmont, των εξαιρετικών καλλυντικών που φημίζονται για τα φυσικά τους συστατικά από το νερό των παγετώνων των Άλπεων και αποτελούν κορυφαία επιλογή των γυναικών σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζεται μοναδικά στο περιοδικό Hello, ενώ η Ύδρα υμνείται σαν η μούσα του Guillon.

Mούσα του, γιατί ο Γαλλοελβετός Συλλέκτης έργων τέχνης Didier Guillon, ο φιλάνθρωπος επίσης, που ίδρυσε τον διάσημο οίκο Valmont με μεγάλη πίστη στο όλο αυτό εγχείρημα, διοργάνωσε στην Ύδρα και το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας, δύο εκθέσεις  "Plats d' Artistes" («Πιάτα Καλλιτεχνών») το 2013 και "η καρδιά δεν πωλείται" - EL CUOR NO SE VENDE το 2016.

Άλλωστε η  τέχνη και η ομορφιά συνδέονται μεταξύ τους!

Να σημειώσουμε εδώ, ότι τα προϊόντα των καλλυντικών του Οίκου Valmont φέρνουν στην Ελλάδα ως αντιπρόσωποι, η εταιρεία Orloff, των πολύ αγαπητών συμπολιτών μας, Πέτρου και Μαρίας Κλαδάκη.

Λίγο από τη μαγεία των καλλυντικών και την αίσθηση υπεροχής των ακαταμάχητων αρωμάτων του Οίκου Valmont, μπορεί κανείς να ζήσει στη Boutique Valmont στο King George, Βασ. Γεωργίου 1Α, στην Αθήνα.

didier

didier2

Σχετικά Άρθρα