Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς περιγράφει την Ύδρα του καλοκαιριού η Εύη Φέτση στο Blog της

Σε ένα Blog που κυριαρχεί το ροζ, η μόδα, η ομορφιά, ένα Blog για γυναίκες, το Blond Confusion.com, η Δημοσιογράφος και Διαχειρίστρια του Blog, Εύη Φέτση έκανε ένα αφιέρωμα στην Ύδρα του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος!

Η Εύη Φέτση, φίλη της Marylise και της οικογένειας Κλαδάκη - της Μαρίας, του Πέτρου και του Κωνσταντίνου- του "Οrloff Boutique Hotel" αλλά και της αντιπροσωπείας της Valmont στην Ελλάδα και την Κύπρο, μετέδωσε με αμεσότητα στην περιγραφή της, την χαρά της ταξιδιωτικής της εμπειρίας, μίλησε για την διαμονή της, τα μέρη που είδε, έφαγε, περπάτησε και ξαναθυμήθηκε την Ύδρα και τις ομορφιές της, βιώνοντας ευχάριστες στιγμές.

Στο αφιέρωμα που κυριαρχούν οι φωτογραφίες έγραψε μεταξύ άλλων: "Γενικά στην Ύδρα ο χρόνος μοιάζει να σταματά έτσι που οι πάντες κινούνται χαλαρά και χωρίς πρόγραμμα. Ακόμα και τα πανέμορφα- και μεγάλα σκάφη- που αράζουν στο λιμάνι δεν φιλοξενούν loud παρέες αλλά stylish επιβάτες που ενσωματώνονται όμορφα με τον κόσμο του νησιού και βολτάρουν με τα παιδιά και τα σκυλιά τους, κουβαλώντας σακούλες με ποτά και τρόφιμα για ανεφοδιασμό, ή πίνοντας ποτά το βράδυ στον Πειρατή, τον Παπαγάλο,το Amalour ή την Υδρονέττα.

Αν είστε περιπατητικοί τύποι μπορείτε να κάνετε τον γύρο του νησιού σε τρεις διαδρομές που η πιο μακρινή -προς το Μαντράκι- μετράει τέσσερα χιλιόμετρα, ενώ αν δεν είστε, μπορείτε να περάστε ώρες ατελείωτες στο καφέ Tassos κάτω από το άγαλμα του Παύλου Κουντουριώτη χαζεύοντας την περατζάδα και την θάλασσα και πίνοντας παγωμένους καφέδες. Είπαμε, η χαρά του dolce far niente."

Ας δούμε το ακριβές αφιέρωμα

 

Σχετικά Άρθρα