Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στιγμές από ... το παρελθόν: Διάκριση για την ομάδα Βόλει των κοριτσιών του Λυκείου Ύδρας

Γυρνώντας 26 χρόνια πριν και ξεφυλλίζοντας το αρχείο της εφημερίδας μας "η Φωνή της Ύδρας" που συμπληρώνει το 2021, 40 χρόνια αδιάλειπτης έντυπης έκδοσης, σας παρουσιάζουμε ένα απόσπασμα που αφορά στα κορίτσια του Λυκείου της Ύδρας που έπαιζαν βόλει και διακρίθηκαν στις 13 Ιανουαρίου 1994.

Διαβάζουμε στην εφημερίδα του νησιού μας, τις προσπάθειες που γίνονταν για να αναπτυχθεί και ο γυναικείος αθλητισμός την δεκαετία του '90.

Μια ανάγκη για την ομαδική άθληση των κοριτσιών της Ύδρας που εξακολουθεί να υπάρχει...

Συγκεκριμένα:

Διάκριση για τις κοπέλες του Λυκείου Ύδρας

"Στις 13 Ιανουαρίου 1994 η ομάδα βόλει του Λυκείου Ύδρας των κοριτσιών για το σχολικό πρωτάθλημα, έδωσε αγώνα στον Γαλατά με τα κορίτσια του ΤΕΛ της περιοχής.

Η ομάδα του Λυκείου μας κέρδισε με 2-1 την ομάδα του ΤΕΛ Γαλατά και προκρίθηκε στην επόμενη φάση και στις 17 Ιανουαρίου μετέβη στην Καλλιθέα για να αντιμετωπίσει την πολύ ισχυρή ομάδα του ΕΠΛ Πειραιά, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 σετ και αποκλείστηκε.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι κοπέλες που κατόρθωσαν να φέρουν το Λύκειο Ύδρας στη Β' Φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος.

Από αριστερά: Η Διευθύντρια του Λυκείου Ύδρας Μαρσέλλου Μαρία, Σαΐτη Καλλιόπη, Ρούσση Άννα, Ζαριώπη Ντόρα, Πετροχείλου Γιάννα, Καλαμαρά Νάντια, Ζέζου Βάσω και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Καραγιαννίδης Δημήτριος

Αριστερά κάτω: Στεργιοπούλου Αικατερίνη, Μαραγκού Αικατερίνη, Κάτσικα Βάσω, Βούλγαρη Γεωργία, Καλαφάτη Ματίνα και Γκαρδαλίνου Θεοδώρα" 

Σχετικά Άρθρα