Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενδιαφέρον δωρεάν σεμινάριο μόνο για γυναίκες την Κυριακή 28 Μαρτίου από την Ψυχοθεραπεύτρια Κική Μερτζάνη

Θα πραγματοποιηθεί ένα δωρεάν σεμινάριο την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 από τις 10:00π.μ.-12:00. με την Υδραία Κική Μερτζάνη, Ψυχοθεραπεύτρια MSc -  Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε γυναίκες με θέμα το αποτύπωμα της γυναίκας και τους ρόλους της.



Η γυναίκα του σήμερα είναι, μορφωμένη, ευγενική, διασκεδαστική, προσεκτική, και στοχαστική, είναι γεμάτη με πληροφορίες γνώσεων για θέματα που την απασχολούν, και τις περισσότερες στιγμές, είναι βαθιά αφοσιωμένη σε αυτούς που αγαπάει, υπάρχουν όμως στιγμές που αυτή η βαθιά αφοσίωση δημιουργεί διλήμματα για τους τρόπους αντιμετώπισης στρεσογόνων καταστάσεων.

Η συνάντηση αυτή έχει την μορφή εργαστηρίου με θέμα: ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ και οι ρόλοι της στην οικογένεια, την κοινωνία, και προέκυψε με χαρά μας, να ανταποκριθούμε στα μηνύματα σας για περισσότερες πληροφορίες στο συγκεκριμένο θέμα.

Στο σεμινάριο μας θα μιλήσουμε για θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, τους πολυεπίπεδους ρόλους που καλούνται να λειτουργήσουν, θα εξετάσουμε πως επιδρά το άγχος στην καθημερινότητα και το συναισθηματικό αποτύπωμα που δημιουργείται, και θα διερευνήσουμε μαζί ποια είναι τα συναισθήματα που αναπαράγονται από τα οικογενειακά μοτίβα του εκεί και τότε, δίνοντας απαντήσεις στο εδώ και τώρα.

Συγκεκριμένα:
• Ποια είναι τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην επικοινωνία με τους άλλους;
• Ποιοι είναι οι τρόποι να αυτορυθμιζόμαστε όταν έχουμε άγχος;
• Γιατί είναι απαραίτητο να μπορούμε να οργανώνουμε καλά τον χρόνο μας;

Οι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση των βασικών εννοιών όπως η ανθεκτικότητα, ή συναισθηματική διαχείριση και αυτοέλεγχος μιας πιο ενσυναισθητικής επικοινωνίας με τους άλλους.
Στα πλαίσια κοινωφελούς προσφοράς καθώς υποστηρίζουμε τις οικογένειες σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, δίνεται η δυνατότητα για όποια θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το webinar να είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για όσες θέλουν να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους θα χρειαστεί να στείλουν το ονοματεπώνυμο τους και ένα αριθμό τηλεφώνου, στο mail: kikimertzani@gmail.com

Ώστε να κρατηθεί η θέση σας και να σας δοθεί ο κωδικός της συνάντησης μας στην πλατφόρμα του Zoom

Σχετικά Άρθρα