Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Ενημέρωση του Περιφερειακού Σύμβουλου Π. Ασημακόπουλου για το Α' Δημοτικό Σχολείο

  • Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 18:44
  • 1'

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά Π. Ασημακόπουλος γράφει σχετικά με την καθυστέρηση παράδοσης του Α' Δημοτικού Σχολείου στα παιδιά της Ύδρας.

"Σε λίγες μέρες ξεκινάει η νέα χρονιά και βρίσκει ξανά άστεγους τους μαθητές του Α' Δημοτικού Σχολείου Ύδρας.

Εν μέσω πανδημίας και επερχόμενου βαρύ χειμώνα. Υπήρχαν δεσμεύσεις ότι το έργο θα είχε παραδοθεί από τον Ιούνιο και φτάσαμε στον Σεπτέμβριο και το Α' Δημοτικό Σχολείο είναι εργοτάξιο ακόμη.

Αυτό διαπιστώθηκε προς μεγάλη μου απογοήτευση και μετά από τηλεφωνήματα που δέχτηκα να πάω να εποπτεύσω το χώρο με τα ίδια μου τα μάτια.

Επειδή ψήφισα την παράταση του έργου και υπήρχαν δεσμεύσεις από την αντιπεριφερειάρχη μέσω του Δήμου Ύδρας που είναι υπεύθυνος για το έργο, έπρεπε να καυτηριάσω το μείζον αυτό ζήτημα.

Θα κινηθώ αναλόγως για να υπάρξουν ακόμα και οι ανάλογες κυρώσεις στους υπεύθυνους της καθυστέρησης αυτής.

Φωτογραφίες είναι στη διάθεση του καθενός για να δει ο κόσμος την κατάσταση που επικρατεί.

Νιώθω εξαπατημένος σαν Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής εγώ και η Παράταξή μου, για την θετική ψήφο που δώσαμε, για το έργο αυτό ώστε να πάρει παράταση και να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο όπως είχε υποσχεθεί ο εργολάβος με την δέσμευση και του Δημάρχου Ύδρας.

Από την πλευρά μου ζήτω ένα μεγάλο συγνώμη και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα δέοντα ώστε το έργο αυτό να έρθει εις πέρας και ότι θα δώσω μεγαλύτερη δημοσιότητα ώστε να υπάρχει ταχεία ολοκλήρωση του Α' Δημοτικού Σχολείου Ύδρας."

Με Τιμή,
Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
          Τομέας Πειραιάς
Παναγιώτης Ι. Ασημακόπουλος