Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζημιές προκάλεσε η "Μήδεια" στον εξωτερικό βραχίονα στο λιμάνι του Καμινιού λόγω των ισχυρών ανέμων

Ζημιές έφερε η κακοκαιρία "Μήδεια" στο νέο επισκευαστικό έργο στο Αλιευτικό Καταφύγιο στο Καμίνι εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και του ισχυρού κυματισμού που προκλήθηκε, όπου μετακινήθηκαν μεγάλες πέτρες (βράχια) που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στον εξωτερικό λιμενοβραχίονα όπου βρίσκεται και το Φανάρι.
kaminizhmiesΟ Συνδυασμός "Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα" μέσω του επικεφαλής του, Πρώην Δημάρχου  Κώστα Αναστόπουλου ανέφερε στα social media:  "Οι βάρκες των Ψαράδων μας δεν είχαν προστασία από το νέο έργο 590.000 ευρώ! Θα αναζητηθούν τα χρήματα των φορολογουμένων... και μας έμειναν και οι ζημιές στο Μετόχι.
Ελπίζω το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ζημιές, κακοτεχνίες και λάθη στη μελέτη κατασκευής".
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής δήλωσε στη ΦτΥ, ότι πράγματι προκλήθηκαν ζημιές που απογύμνωσαν ουσιαστικά και το Φανάρι. Επεσήμανε ότι το έργο δεν έχει ακόμα παραληφθεί και ότι περνά διάστημα 16 μηνών μέχρι να γίνει η οριστική παραλαβή του από τον Εργολάβο. Στο διάστημα αυτό τυχόν λάθη ή κακοτεχνίες θα επιδιορθωθούν προκειμένου να παραδοθεί με αρτιότητα στο ΔΛΤΥ.

Πολυμέσα