Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ιεροθέειο Βιβλιοθήκη θα φιλοξενηθεί το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Μαθησιακών Δυσκολιών της ΚΕΔΥ

Με μια ανακοίνωση που συνυπογράφεται από την Ι. Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας γίνεται γνωστή η φιλοξενία του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Μαθησιακών Δυσκολιών της ΚΕΔΥ στην Ιεροθέειο Βιβλιοθήκη. 

Συγκεκριμένα ανακοινώνεται:

Με ιδιαίτερη χαρά η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ, θα φιλοξενήσει στον όμορφο και ζεστό χώρο της Ιεροθεείου Βιβλιοθήκης, το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Μαθησιακών Δυσκολιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ).

Η ΚΕΔΥ μέσω αυτού του προγράμματος και των ομάδων που θα δημιουργηθούν, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες επιδιώκει την αρωγή και υποστήριξη των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, αλλά και την ευρύτερη στήριξη του οικογενειακού περιβάλλοντος, που ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός σε αυτή τη διαδικασία.

Η φιλοξενία του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και Μαθησιακών Δυσκολιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας θα βρει στην ανακαινισμένη Ιεροθέειο Βιβλιοθήκη έναν ζεστό και λειτουργικό χώρο, ο οποίος θα συντελέσει στην μάθηση και την ενθάρρυνση των παιδιών του νησιού μας.

MHTRKEDY

Σχετικά Άρθρα