Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτυχημένη η πρώτη επιχειρηματική συνάντηση στην Ύδρα

Συνάντηση με θέμα «Εκμετάλλευση της διεθνούς κρουαζιέρας» πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΔΜΝ και του Προέδρου του Λευτέρη Κεχαγιόγλου στην Ύδρα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013. Πρόκειται για την πρώτη ανοικτή συνάντηση των επιχειρηματιών του νησιού μας, που αφορούσε στα μεγέθη κρουαζιερόπλοιων περίπου των 700+ ατόμων, τα οποία και μένουν στα λιμάνια που προσεγγίζουν για περίπου 8-10 ώρες.
Να σημειώσουμε ότι η συνάντηση αυτή που διοργανώθηκε δημόσια και αποτέλεσε πρωτόγνωρο τρόπο ανοικτής συζήτησης, δρομολόγησε επιχειρηματικές συγκλήσεις παρά τον καινοτόμο χαρακτήρα της διαβούλευσης.
Παρών στη συνάντηση εκτός από πλήθος επιχειρηματιών του νησιού ήταν και ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου, Λέρου, Λειψών και Αγαθονησίου κ. Αθ. Ελισσαίου, ο οποίος κατά τη διήμερη παραμονή του στην Ύδρα επισκέφτηκε και συζήτησε και κατ' ιδίαν με περίπου 70 Υδραίους επιχειρηματίες από όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του νησιού μας.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο κ. Ελισσαίου έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη φιλοξενία -παρ'όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες- αλλά και από τη διαμονή του στο νησί (Ξενοδοχείο Φαίδρα).

 

Στιγμιότυπα από την Επιχειρηματική Συζήτηση. Φώτο από αρχείο Hilda Eksian Hotel PHAEDRA