Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μητροπολίτης ΕΦΡΑΙΜ θα υποδεχθεί το Άγιο Φως και την Κυριακή του Πάσχα θα προεξάρχει του Εσπερινού της Αγάπης

Ανακοινώθηκαν από το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης τα παρακάτω:
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ημών κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, 23η Απριλίου 2022, ιερούργησε εις τον Ι.Καθεδρικό Ναό Ύδρας και ευχήθηκε τα δέοντα επί τη εορτή του Αγίου Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ημών κ.κ ΕΦΡΑΙΜ θα υποδεχθεί ολίγον πριν την Τελετή της Αναστάσεως εις το Νάρθηκα του Ι.Καθεδρικού Ναού Ύδρας το Άγιον Φως το οποίο θα καταφθάσει εις την Νήσον μερίμνει του Δήμου Ύδρας.

Την Κυριακή του Πάσχα 24η Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ημών κ.κ ΕΦΡΑΙΜ θα προεξάρχει του Εσπερινού της Αγάπης στις 11.00' π.μ εν τω Ιερώ Καθεδρικώ Ναώ Ύδρας και θα διανείμει το Πασχαλινό Αυγό.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Σχετικά Άρθρα