Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη Ι Ανοικτή εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση Ι Πρόληψη - Ασφάλεια - Δικαιώματα

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης (19/11) και την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20/11), διοργανώνει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 18.00,ανοιχτή εκδήλωση σε συνεργασία με το Online Safety 4 Schools της Μεγάλης Βρετανίας, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Jonathan Taylor (MSc), ειδικό σε θέματα ασφάλειας και προστασίας των παιδιών στο διαδίκτυο.


Child safety1122Την εκδήλωση θα προλογίσει ο εκπροσώπος της UNICEF στην Ελλάδα, κ. Luciano Calestini. Η Δρ Γιούλη Μπαλίκου, Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και επιστημονική συνεργάτιδα του Ιδρύματος, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ΑΝ Αναγνωρίζω-Αντιδρώ-Αντιμετωπίζω, το οποίο αφορά στην πρόληψη της παιδικής κακοποίησης και υλοποιείται ήδη πιλοτικά σε σχολεία, από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος (2ας Μεραρχίας 36, Πειραιάς – 5’ από τη στάση μετρό «Δημοτικό Θέατρο») και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. 

Είσοδος ελεύθερη

Απαραίτητη η συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής:

Για τους ενδιαφερόμενους εκτός Αθηνών, υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.



Πληροφορίες

Γραμματεία Τομέα Ψυχικής Υγείας

Τηλ. 216 9003721 (Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-17.00, κ. Λεβαντή)

email: mentalhealth@laskaridisfoundation.org

Σχετικά Άρθρα