Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο Δήμαρχος Ύδρας για εξυβριστικά σχόλια κατά της Ύδρας και του ιδίου

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο Δήμαρχος Ύδρας Γ. Κουκουδάκης εξαιτίας των δημοσίων τοποθετήσεων του κατά των ισχυρισμών για κακοποίηση των ζώων εργασίας και την θύελλα που ξέσπασε με εξυβριστικά και δυσφημιστικά δημόσια σχόλια στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εις βάρος της Ύδρας και του προσώπου του.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουκουδάκης ανέφερε:

Δεν θα με τρομάξουν οι απειλές και οι εξυβρίσεις των "Φιλόζωων του Καναπέ"!
Χθες το βράδυ (07/08/2023) συνοδευόμενος από τη δικηγόρο κ. Γεωργία Μαραγκού, πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας και κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Το έκανα αυτό γιατί εξαιτίας των δημοσίων τοποθετήσεων μου κατά των ανυπόστατων ισχυρισμών «φιλόζωων» για «κακοποίηση» των ζώων εργασίας στην Ύδρα, λαμβάνω συνεχώς από την Παρασκευή 04/08/2023 εξυβριστικά και δυσφημιστικά δημόσια σχόλια στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εις βάρος της Ύδρας και του προσώπου μου, από άγνωστα σ’ εμένα άτομα και από λογαριασμούς που δεν γνωρίζω σε ποια πρόσωπα αντιστοιχούν, ενώ πολλά άγνωστα σ’ εμένα άτομα τηλεφωνούν σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου απειλώντας για τη ζωή και τη σωματική μου ακεραιότητα.
Με τη μηνυτήρια αυτή αναφορά μου ζητώ τη διερεύνηση της τέλεσης των αδικημάτων της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, που τελέστηκαν δημόσια και των απειλών εις βάρος μου και εις βάρος της Ύδρας, ως Δημάρχου και ως κατοίκου του νησιού, καθώς και κάθε άλλου αδικήματος.
Δεν θα με εμποδίσει κανένας να υπερασπιστώ το Νησί μας και την ταυτότητά του! Είμαι εδώ Για την Ύδρα και μόνο Για την Ύδρα!
Παγκόσμια ημέρα της γάτας σήμερα. Στο Νησί μας Δήμος και φιλοζωικά σωματεία συντηρούμε 1000 αδέσποτες γάτες! Έχουμε μάθει να ζούμε με τα ζώα αρμονικά. Είναι μέρος της κουλτούρας μας και της ταυτότητας μας!»