Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρίτο σεμινάριο Καρδιοαγγειακής Φυσικοθεραπείας υπό την εποπτεία του Γιάννη Λαουτάρη

 

Το τρίτο σεμινάριο διοργανώνει το Τ.Κ.Α.Φ.Α. (Τμήμα Καρδιοαγγειακής Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης), του οποίου Πρόεδρος είναι ο Υδραίος Γιάννης Δημ. Λαουτάρης, Φυσικοθεραπευτής, PhD FESC στο Ωνάσειο ΚΚ. yannis laoutaris

Το Επιστημονικό Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης (Τ.Κ.Α.Φ.Α.) του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) διοργανώνει την Πέμπτη 26η Νοεμβρίου 2015, το 3ο Σεμινάριο, με θέμα: «Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία - Η διαδρομή από τα επιστημονικά δεδομένα στην κλινική πράξη» στο Ξενοδοχείο Hilton, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 24ου Πανελληνίου Πνευμονολογικού Συνεδρίου.

Προσκεκλημένος
 ομιλητής είναι ο
 διακεκριμένος
 Καθηγητής 
Πνευμονολογίας
 John 
Moxham
 από
 το 
King’s College Hospital,
 Λονδίνο,
 (Αγγλία). Θα τιμηθεί η
 Ειρήνη
 Πανοπούλου για
 τη
 μεγάλη
 της
 προσφορά
 στην
 αναπνευστική 
φυσικοθεραπεία
 στην 
Ελλάδα.

Το Σεμινάριο στο οποίο προεδρεύει ο Γιάννης Λαουτάρης, απευθύνεται σε Φυσικοθεραπευτές, Ιατρούς, Νοσηλευτές Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Διατροφολόγους και Ψυχολόγους (ΠΕ / ΤΕ).
Προεγγραφή (μέχρι 12/11/2015) 


 

Για πληροφορίες / προεγγραφές 

 

 

Σχετικά Άρθρα