Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστούγεννα με εορταστικές εκδηλώσεις από τον Δήμο Ύδρας - Πρόγραμμα

 

Λαϊκά παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους, χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία των δημοτικών σχολείων, δημιουργική απασχόληση των παιδιών για την κατασκευή μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά, διημερίδα προαγωγής της υγείας, είναι μερικές από τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ύδρας από τις 11 Δεκεμβρίου μέχρι την Πρωτοχρονιά.
Μαζί φυσικά με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει και φέτος την Πρωτοχρονιά δώρα για τα παιδιά στο λιμάνι μας.

Ακολουθεί αναλυτικά το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων


Ενημερωτική Διημερίδα Προαγωγής Υγείας, «Υγεία και Σύγχρονη Γυναίκα», Νοσοκομείο «Αττικόν» (11 έως 12 Δεκεμβρίου 2015)

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015
12:30-14:00   Διαδραστικές Ομιλίες με θέμα «Αντισύλληψη-Λοιμώξεις» και διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού στους μαθητές του Λυκείου στο Γενικό Λύκειο. 


Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
9:00-13:00  Δωρεάν πληθυσμιακός προληπτικός έλεγχος- έντυπο υλικό. Test Παπανικολάου, μαστολογικός έλεγχος και Doppler αγγείων κάτω άκρων, στο Κουλούρειο Νοσοκομείο, «Παναγία η Φανερωμένη», από το ΕΚΠΑ- Ιατρική Σχολή, Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, Νοσοκομείο «Αττικόν»
18:00-21:00 Ενημερωτικές Διαλέξεις στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως 


Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 – Τα παραμύθια στην Ύδρα πάνε Σχολείο
Η Αγνή Στρουμπούλη αφηγείται Λαϊκά Παραμύθια με τίτλους, «το σεντουκάκι με τα παραμύθια» και «ο Πολυρροβυθάς» για τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων 


Δευτέρα 14 έως Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015
Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών – Κατασκευή μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά στους χώρους των σχολείων. Υπεύθυνη Καθηγήτρια Βασιλική Δικαιάκου-Καλογιάννη


Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

12:00  Ο Δήμαρχος Ύδρας και το Δημοτικό Συμβούλιο προσκαλούν να γιορτάσετε με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την παιδική χορωδία των Δημοτικών Σχολείων της Ύδρας.

Κεράσματα με παραδοσιακά εδέσματα από τις νοικοκυρές και τους επαγγελματίες του νησιού σας περιμένουν στο λιμάνι μπροστά από το σπιτάκι του Αη Βασίλη. 


Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016
11:30  Ο Άγιος Βασίλης ανοίγει το σπίτι του για να υποδεχτεί τους μικρούς φίλους και να τους μοιράσει δώρα με πολλή αγάπη!
12:30  Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.