Εκτύπωση αυτής της σελίδας

East Med Yacht Show στον Πόρο

 

Ένα 'στόλο' από εντυπωσιακά σκάφη θα φιλοξενήσει για 14η συνεχή χρονιά ο Πόρος καθώς από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου πραγματοποιείται στο όμορφο νησί του Σαρωνικού η έκθεση επαγγελματικών τουριστικών σκαφών «East Med Yacht Show-Poros 2015».

Η έκθεση «East Med Yacht Show-Poros 2015» διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ), την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) με τη συμμετοχή στη διοργάνωση της Ένωσης των Εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ). Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Πόρου, της Περιφέρειας Αττικής, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικοί πράκτορες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία - Έλληνες και ξένοι από όλο τον κόσμο - θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα σκάφη και να διαπιστώσουν τη δυνατότητά τους να παράσχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες που επιλέγουν αυτό το είδος τουρισμού.

Παράλληλα, ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις όπως σεμινάρια, διαγωνισμοί, παρουσιάσεις καθώς και ευρηματικά πάρτι στα σκάφη, στα περίπτερα των εκθετών και σε αίθουσες εκδηλώσεων του νησιού, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να συνδυάσουν επαγγελματικές συναντήσεις και διασκέδαση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ