Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τo Ελληνικό Εμπόριο και η δόση που δεν έρχεται (τελικά)

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο εμπορικός κόσμος του Πειραιά, εκτός από την επιμονή και την προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει την βιωσιμότητά του,έχει να αντιμετωπίσει και την αναποτελεσματική συμπεριφορά της συγκυβέρνησης, που αντί να καταφέρει να βάλει την χώρα σε τροχιά σταθεροποίησης και ανάπτυξης, ασκεί μόνο πολιτική διλημμάτων, περνώντας μέτρα διάλυσης του Ελληνικού Εμπορίου και εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού.
Εμείς, κουρασμένοι ψυχικά και εξοντωμένοι οικονομικά, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με ενότητα και αλληλεγγύη, αναζητώντας λύσεις που θα δώσουν ελπίδα σε εκατοντάδες εμπόρους και χιλιάδες εργαζομένους στις επιχειρήσεις.
Η δόση που δεν έρχεται δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, μας συνθλίβει οικονομικά και μας οδηγεί στη τελική λύση του σοκ, που διαφαίνεται αναπόφευκτη.
Τα νούμερα εδώ και καιρό δεν βγαίνουν και δυστυχώς αποδεικνύεται, ότι η λύση της "εσωτερικής υποτίμησης" και της "επιλεκτικής χρεοκοπίας" είναι το μέσον, για την ολοκληρωτική εξαφάνιση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας που δημιούργησαν οι Έλληνες με τον ιδρώτα γενεών.
Είναι προφανές, ότι στον ευλογημένο αυτό τόπο υπάρχει πλούτος και πάνω, αλλά και κάτω από τη γη και οι απερίσκεπτες αποφάσεις κάποιων τείνουν να μας καταδικάσουν σε οριστική και μακρόχρονη υποτέλεια και υποταγή.
Είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι και θα σταθούμε απέναντι στα όποια κακόβουλα σχέδια των δανειστών "εταίρων" μας.
Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε, για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, για εμάς και τα παιδιά μας.
Αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, που υποφέρουν άδικα και αιφνιδιαστικά,
Απαλλαγή από τα δόλια βαρίδια που προέκυψαν από ενέργειες συγκεκριμένων κυρίων και κάποιων άλλων που θέλουν να τα κληρονομήσουν και τα τρισέγγονά μας,
Ζητάμε ανάπτυξη με ίσες ευκαιρίες και δίκαιη αντιμετώπιση για την οικονομική αυτοδυναμία αυτού του τόπου,
Ζητάμε ανεξαρτησία και σεβασμό σε έναν τόπο ιερό και ευλογημένο, που κληρονόμησε και μεταλαμπάδευσε στο κόσμο την μοναδική πολιτιστική, επιστημονική και πνευματική κληρονομία των προγόνων μας.
Το Ελληνικό εμπόριο θέλει να δημιουργήσει, να παράγει, να αναπτυχθεί, να καμαρώνει για τον τόπο του και γι αυτό θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους.