Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Κώστας Κατσαφάδος σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Πειραιά

Στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση.

Η πλατεία Κοραή αποδείχτηκε μικρή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Κώστας Κατσαφάδος, υπ. Βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιώς και νήσων.

 Χιλιάδες πολίτες από όλες τις γωνιές του Πειραιά έστειλαν μήνυμα ενότητας, αυτοπεποίθησης και σιγουριάς ότι η Ελλάδα τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, θα γυρίσει σελίδα.

Μεταξύ άλλων στην πλατεία Κοραή παρευρέθηκαν οι: Μιχαλολιάκος Βασίλης, Μαρινάκης Βαγγέλης, Βλαχάκος Νίκος, Σπυρίδων Σπύρος, Μανεσιώτης Νίκος, Βουτσινάς Γιάννης, Κορκίδης Βασίλης, Πλατανησιώτης Νίκος, Σταματόγιαννης Γιώργος, Μενενάκου Μαρία, Κούβαρης Κώστας, Νεράντζης Τάσος κ.α.

katsafados2.jpg katsafados3.jpg katsafados4.jpg

Ο Κώστας Κατσαφάδος τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες, για την παρουσία σας, όχι μόνο σήμερα εδώ, στην Πλατεία Κοραή.

Αλλά γιατί όλα αυτά τα χρόνια είστε δίπλα μου και με στηρίζετε. Γιατί εσείς με φέρατε στην πρώτη θέση.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη μας. Σας ευχαριστώ γιατί αυτή τη σχέση τη κτίσαμε στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, και όχι σε εποχές αφθονίας.

Αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω και για κάτι ακόμη. Γιατί εσείς όλα αυτά τα χρόνια κρατήσατε την παράταξή μας όρθια.

Κρατήσατε την Ελλάδα όρθια. 

Εσείς είστε η Νέα Δημοκρατία. Με εσάς θα πάμε ξανά μπροστά την πατρίδα μας.».

Στη συνέχεια ο Κ. Κατσαφάδος, επισήμανε:

«Από εδώ, από τον Πειραιά μας , στέλνουμε το μήνυμα σε όλους και σε όλες. Ότι ενωμένοι μπορούμε να στήσουμε ξανά την πατρίδα μας στα πόδια της.

Ότι ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε ξανά την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια στη ζωή μας.

Ότι ενωμένοι, εδώ στον Πειραιά, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας, της ανεργίας, των ελλείψεων σε συγκοινωνίες, σε νοσοκομεία, σε πολιτική προστασία, σε υποδομές.

Και για αυτά μόνο μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις και να αντιμετωπίσουμε. Εδώ από τον Πειραιά, βάζουμε τέλος στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Το μήνυμα που στείλαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις ευρωεκλογές, με τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να το σφραγίσουμε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Για αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς από τις κάλπες. Η μάχη δεν έχει τελειώσει, για αυτό κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει.

Η κρίσιμη μάχη είναι η μάχη της 7ης Ιουλίου.

Και οι δημοσκοπήσεις είναι όλες καλές και ενθαρρυντικές, όλοι βλέπουμε ότι το ρεύμα. Αυτό, όμως, που σας ζητώ είναι να αποτυπωθεί και στην κάλπη, να βγει από αυτήν η αυτοδύναμη Ελλάδα.

  • Η αυτοδύναμη ΝΔ, που με λυμένα τα χέρια θα μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της για όλους τους Έλληνες. Για αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται ισχυρή εντολή.»

Τέλος ο Κ. Κατσαφάδος τόνισε ότι:

«Η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό κόμμα αυτής της χώρας. Ένα κόμμα το οποίο δεν χωρίζει τους πολίτες σε κοινωνικές τάξεις.

Ένα κόμμα το οποίο μέσα από την πολιτική του θέλει πάνω από όλα να δώσει ευκαιρίες στους πιο αδύναμους να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, να βελτιώσουν το εισόδημά τους.

Δεν είμαστε αντίθετοι στα επιδόματα, τα επιδόματα χρειάζονται για να ανακουφίσουν τον πόνο, αλλά μεταξύ ενός επιδόματος και μιας καλής θέσης εργασίας θα διαλέγουμε πάντα το δεύτερο και όχι το πρώτο. Διότι μόνο η καλή εργασία για τους ανέργους είναι ο τρόπος για να βγουν από την παγίδα φτώχειας που κάποιοι θέλουν να τους εγκλωβίσουν για να τους διαχειρίζονται μέσα από μια επιδοματική

Οφείλουμε να εστιάσουμε στις δικές μας θετικές προτάσεις και το πώς θα πάρει μπροστά η οικονομία.

  • Για το τι σημαίνει ισχυρή ανάπτυξη για την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα.
  • Για το τι σημαίνει να μπορούμε να προσελκύσουμε εδώ στον Πειραιά επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές καλές θέσεις εργασίας.

Να μιλήσουμε για το πως θα μειώσουμε τη φορολογία για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα.

Τι προτείνουμε εμείς;

  • Καθιέρωση εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή στα φυσικά πρόσωπα 9%, από 22% που είναι σήμερα.
  • Νέα, προοδευτική, φορολογική κλίμακα με πολύ χαμηλότερο ανώτατο φορολογικό συντελεστή από τον σημερινό.
  • Φορολογικά κίνητρα για τη στήριξη της οικογένειας: Επιπλέον αφορολόγητο 1,000 ευρώ για κάθε παιδί.
  • Ειδική ρύθμιση 120 δόσεων για όλους τους πολίτες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Κι αυτό αφορά κατ’ εξοχήν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που χρωστούν στο Κράτος μέχρι 3.000 ευρώ, δηλαδή 4 στους 5 οφειλέτες.
  • Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% εντός διετίας.

Για αυτά και πολλά άλλα που θα ακούσω από εσάς θα αγωνιστώ.

Σας καλώ να πάρουμε μαζί τις τύχες του τόπου στα χέρια μας.

Σας καλώ να πάμε ξανά τον τόπο μας μπροστά.

Σας καλώ να κάνουμε την ΝΔ κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.»

Σχετικά Άρθρα