Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά συμμετέχει στα συμβούλια της ΠΕΠ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής συμμετέχει ως εκλεγμένος στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς, με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική», ο Υδραίος Ασημακόπουλος Παναγιώτης του Ιωάννη.

PEP1Ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος ορκίστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 29 Αυγούστου.

Ο ίδιος δήλωσε: "Υπόσχομαι μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου που με τίμησαν 3282 ψηφοφόροι Υδραίοι και Πειραιώτες, με μαχητικότητα, εγκυρότητα, αξιοπιστία και θάρρος από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στον Τομέα του Πειραιά, να τιμήσω τον όρκο μου και την υπόσχεσή μου και να είμαι δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μου και στις αρχές του τόπου σε ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν στην Ύδρα και τον Πειραιά και σε όλη την Περιφέρεια της Αττικής από άκρη έως άκρη. Θεωρώ πως είναι μεγάλη η Επιτυχία που η μικρή Ύδρα μας των 3200 περίπου εγγεγραμμένων ψηφοφόρων εκλέγει Περιφερειακό Σύμβουλο. Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη στην Παράταξη της Ελληνικής Αυγής και στους Υδραίους και στους Πειραιώτες συμπολίτες μας. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ οφείλω και στους δύο σπουδαίους ανθρώπους που με μεγάλωσαν και μου έδωσαν αξίες και γνώση, τον Γιάννη και την Αναστασία τους γονείς μου που μου στάθηκαν και με στήριξαν σε αυτήν την δύσκολη εκλογική μάχη."

Για να συνεχίσει: "Να υπενθυμίσουμε στο παρελθόν μόνο άλλοι δύο συντοπίτες μας εκλέχτηκαν στην Περιφέρεια Αττικής. Και τώρα ξανά μετά από 15 χρόνια εκλέγεται ο τρίτος. Για αυτό πρέπει όλοι μαζί να είμαστε αγαπημένοι και μονιασμένοι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας και ισάξιοι των προκατόχων μας. Η Ύδρα συνεχίζει την παράδοσή της να ασκεί πολιτική πέρα από το τοπικό επίπεδο και να έχει ψήφο και γνώμη, αυτή την φορά στα Συμβούλια Περιφέρειας Αττικής που θα διεξάγονται κάθε μήνα και για τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα το υπερασπιστώ με σθένος για να έχει η όμορφη Αττική μας ανάπτυξη και να είναι φιλική στους κατοίκους και στους επισκέπτες της. Η Περιφέρεια της Αττικής είναι η πιο μεγάλη Περιφερεια της Ελλάδας και έχει 101 Περιφερειάκους Συμβούλους. Καλή θητεία εύχομαι στον Περιφερειάρχη κύριο Πατούλη, καλή αρχή και σε όλους τους συναδέλφους μου, εύχομαι όλοι μαζί να κάνουμε μια Αττική φιλόξενη και ασφαλή για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας. Υπόσχομαι να υπερασπιστώ και να σεβαστώ τα ήθη και τα έθιμά μας όπως έκαναν οι πρόγονοι μας. Και θα δουλέψω σκληρά για έχουν όλοι συμπολιτες μας ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη ζωή σε όλη την Περιφέρεια της όμορφης και ιστορικής Αττικής μας."