Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Π. Ασημακόπουλου για θέματα της Ύδρας

  • Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 18:32
  • 1'
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Παναγιώτης Ασημακόπουλος ενημερώνει για θέματα της Ύδρας:
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη στους αντίστοιχους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες και στα μέλη του Π.Σ. κατατέθηκαν από την "Ελληνική Αυγή" για την Ύδρα τέσσερις επίκαιρες Ερωτήσεις, που αφορούν κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του νησιού. Όπως έγιναν και οι παρακάτω Ερωτήσεις.
Για την παιδεία και συγκεκριμένα:
 -Την στελέχωση των θέσεων από εκπαιδευτικούς σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
 - Για την υγεία και συγκεκριμένα δημιουργία "Υγειονομικού γραφείου" στον δήμο Ύδρας που σημαίνει ότι θα υπάρχουν θέσεις εργασίας για ιατρούς και νοσηλευτές στον Δήμο και θα εξυπηρετεί το σύνολο των πολιτών της Ύδρας και των επισκεπτών της, πιστεύουμε ότι θα αναβαθμίσει τον Δήμο Ύδρας η λειτουργία Υγειονομικού και τύπου γενικού ενδιαφέροντος στο  Δήμο Υδρας και θα υπάρξει η καλή λειτουργία της κοινωνίας της Ύδρας.
- Την δημιουργία ναυτιλιακής εταιρείας λαϊκής βάσης με την υποστήριξη της Περιφέρειάς Αττικής και των άλλων νησιών της που ανήκουν στην Περιφέρεια Αττικής.
 - Και για τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής ως προς την χρηματοδότηση που δικαιούται η Ύδρα ανά έτος.
Όλες οι ερωτήσεις έγιναν μετά από την προτροπή των πολιτών του νησιού μας από επαγγελματίες και αιρετών που υπηρετούν στο νησί μας.
Η "Ελληνική Αυγή" θα είναι σε επαγρύπνηση και δίπλα στον πολίτη και με σθένος θα υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον. 
Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
Π .Ι. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ