Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόταση Π. Ασημακόπουλου Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής προς τα σώματα ασφαλείας

Επιστολή προς τον Δήμο Ύδρας (αρ. Πρωτ.1743), το Λιμεναρχείο (Αρ. Πρωτ. 1099) και το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας έστειλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Παναγιώτης Ασημακόπουλος.
Ακολουθεί η επιστολή με την πρότασή του (2/6/20):
Επειδή η Ύδρα είναι τουριστικό μέρος και στο νησί υπάρχουν διάφορες εθνικότητες που έρχονται σαν επισκέπτες αλλά και ως εργαζόμενοι, αλλά και Έλληνες που δραστηριοποιούνται πάνω στο νησί είτε ως επιχειρηματίες, είτε ως εργαζόμενοι, και όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συναλλάσσονται σε διάφορες περιοχές της Ύδρας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται διάφορα αντικείμενα ή να γίνονται διάφορες φθορές σε ιδιοκτησίες ακόμα και σε επιχειρήσεις να υπάρχουν διάφορα συμβάντα.
Με αποτέλεσμα να απευθύνονται οι πολίτες αυτοί στις "τοπικές αρχές" και οι τοπικές αρχές μετά να αδυνατούν να ενημερώσουν τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα είτε αυτά είναι φυσικά, είτε νομικής φύσεως.
Με την επιστολή αυτή, προτείνω στα σώματα ασφαλείας να δημιουργήσουν λογαριασμούς στο Twitter και στο Facebook όπως γίνεται στα υπόλοιπα κατά τόπους Λιμεναρχεία και Αστυνομικά τμήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή είναι μια πρόταση που θα βοηθήσει τις Αρχές του τόπου και τους επισκέπτες και πολίτες του νησιού μας. Από εκεί φυσικά θα ενημερώνουν με αξιοκρατία και διαφάνεια και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Περιφέρειακος Σύμβουλος Αττικής
                Τομέας Πειραιάς
      Παναγιώτης Ι. Ασημακόπουλος

Σχετικά Άρθρα