Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Απάντηση της Αντιπεριφέρειας Νήσων στον δήμαρχο Άργους Μυκηνών, για την προσάρτηση των νησιών στην Αργολίδα

Την απάντησή της έδωσε η Περιφέρεια Αττικής, μέσω της Αντιπεριφέρειας Νήσων στις αναφορές του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσου για «αδήριτη ανάγκη», να περάσει η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής στη ζώνη ευθύνης της  Αργολίδας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της η Αντιπεριφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, αναφέρει:

"Φαίνεται πως ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος αναζητά τη διεύρυνση της επιρροής του. Εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου σε εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Πελοποννήσου για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προκειμένου να μιλήσει για μια «αδήριτη ανάγκη», όπως την προσδιόρισε. Ζήτησε την «ακύρωση» της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής και την προσάρτηση της ζώνης ευθύνης της στην Αργολίδα.

Οι όποιοι «ευσεβείς πόθοι» των αυτοδιοικητικών πρέπει να εκφράζονται από αίσθημα ευθύνης. «Προτάσεις» που δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των τοπικών κοινωνιών και απόπειρες εντυπωσιασμού που χαρακτηρίζονται από τυχοδιωκτισμό, λαϊκιστική προδιάθεση και τοπικισμό, δεν οδηγούν πουθενά. Αντίθετα, υπονομεύουν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης και εκθέτουν πρόσωπα που θα έπρεπε να κινούνται με γνώμονα αποκλειστικά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών που εκπροσωπούν."

Σχετικά Άρθρα