Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

O Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ασημακόπουλος για τα ρέματα της Ύδρας

  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 11:19
  • 1'

Επειδή ξεκινάει το φθινόπωρο σε λίγες μέρες θα ήθελα να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μου και στους αξιότιμους συμβούλους της Ύδρας από όλες τις παρατάξεις ανεξάρτητα το πολιτικό τους πιστεύω, να κάτσουν κάτω σε ένα δημοτικό συμβούλιο και να δείξουν μεγάλη προσοχή στα ρέματα της Ύδρας, διότι η γη της Ύδρας έχει διαβρωθεί από τα καμμένα και με μια νεροποντή από τις βροχές που θα έρθουν το φθινόπωρο θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές όπως έγιναν τον Οκτώβριο  του 2015.

Μην ξεχνάμε τις καταστροφές που έγιναν από την "ΘΑΛΕΙΑ" στις αρχές Αυγούστου, οι οποίες κόστισαν ζωές συνανθρώπων μας, και έπιασε και την Ύδρα το κύμα κακοκαιρίας, κατεβάζοντας τόνους νερό σε ορμή Χειμάρρου.

Στην Περιφέρεια Αττικής ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών έχει δώσει μεγάλη προσοχή και έχει τονίσει ότι πρέπει να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα σε διάφορους δήμους και αυτή θα είναι μια μεγάλη συζήτηση που θα γίνει σε επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής. Έχω την ευαισθησία πάνω σε αυτό το κομμάτι, γιατί έχω δει συμπολίτες μου στην Αττική να χάνουν συγγενείς και ολόκληρες περιουσίες. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Εύχομαι να έρθει σύντομα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μια αξιόπιστη πρόταση μηχανικού για τα αντιπλημμυρικά έργα της Ύδρας.

Περιφέρειακος Σύμβουλος Αττικής
                 Τομέας Πειραιάς
Παναγιώτης Ι. Ασημακόπουλος