Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή Κολυμβητηρίου

Ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά την 50η Συνεδρίασή του στις 9-9-2021 ομόφωνα ενέκρινε το με αριθ. Πρωτ. Φ31/30307/6-9-2021 πρακτικό συνεδρίασης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κεντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον «Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς – ΟΣΦΠ».

Πιο συγκεκριμένα το δικό τους κολυμβητήριο στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, με δύο πισίνες ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ανακηρύχθηκε ο ίδιος ανάδοχος για την εκμίσθωση του έργου.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες, καθώς και υποστηρικτικοί χώροι.

Η Πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε: "Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό. Το Σ.Ε.Φ αρωγός στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Πειραιά."

sefkolymv