Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Συνάντηση της Βουλευτού Ε. Σταματάκη με τον Δήμαρχο Ύδρας Γ. Κουκουδάκη

  • Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 17:49
  • 1'

Επίσκεψη στην Ύδρα πραγματοποίησε το Σάββατο 14 Μαρτίου η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιά και Νήσων, Ελένη Σταματάκη. Η κ. Σταματάκη συνάντησε την ίδια μέρα τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη, στο Δημαρχείο του νησιού μας, όπου και συζητήθηκαν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την Ύδρα και τους κατοίκους της, όπως το Ακτοπλοϊκό, η Ανεργία όπου ετέθη ζήτημα ενίσχυσης της τοπικής παραγωγής, οι αντικειμενικές αξίες, οι μεγάλες τιμές αυτών και η προτεραιότητα επίλυσης αυτού του καυτού θέματος, η αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης του εξωτερικού λιμενοβραχίονα κ.α. Παράλληλα ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κα Σταματάκη για το μεγάλης σημασίας ζήτημα του Σαν Τζόρτζι και των διοικητικών ορίων που πρέπει να επιστρέψουν στην Ύδρα, ζητώντας την άμεση παρέμβαση αυτής και των βουλευτών. synanthsi stamataki2

Η Βουλευτής ανέφερε ότι θα συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας, δηλώνοντας από την πλευρά της διατεθειμένη, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις αρχές και τις θέσεις της κυβέρνησης και των βουλευτών της περιφέρειάς μας. Μαζί στη συνάντηση παραβρέθηκε και συζήτησε επίσης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά, καθώς και οι εκπρόσωποι της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, Λάκης Χρηστίδης και Γιώργος Μακρομανώλης. 

Στο περιθώριο της συνάντησης η Βουλευτής μίλησε με φορείς και κατοίκους του νησιού, ενώ παρακολούθησε και την εκδήλωση για τις δύσκολες ασθένειες που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη συνεδριακή αίθουσα του Καθεδρικού Ναού.