Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Γ. Κουκουδάκη στον Πειραιά

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου με επιτυχία και με συμμετοχή πλήθους κόσμου η προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Ύδρας, Γιώργου Κουκουδάκη στον Πειραιά.

Ο κ. Κουκουδάκης μίλησε στο Ξενοδοχείο Savoy απευθυνόμενος στους Υδραίους που ζουν στον Πειραιά και την Αθήνα. Παρουσίασε τον συνδυασμό του, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που υλοποιήθηκαν κατά τη δική του θητεία, στα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και δρομολογηθεί, το Σαν Τζόρτζι και τα έσοδα που ήδη αρχίζουν να μπαίνουν στα ταμεία του Δήμου Ύδρας, στις μελλοντικές δράσεις, τους στόχους, τις προτεραιότητες, τις μελέτες, τα προγράμματα, την άριστη οικονομική κατάσταση του Δήμου κ.α.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα σε όλες και όλους πέρα και έξω από κομματικές γραμμές και ιδεολογικές αφετηρίες, ανεξάρτητα από την επιλογή τους στις προηγούμενες εκλογές να στρατευθούν με τον συνδυασμό "Για την Ύδρα" και όλοι μαζί να οδηγήσουν και πάλι την Ύδρα στο μέλλον. Ο κ. Κουκουδάκης τόνισε ότι ο ιστορικός δήμος της Ύδρας θα πρέπει την επομένη των εκλογών να διοικηθεί από ισχυρή και αυτοδύναμη δημοτική αρχή. Και συνέχισε: από μια δημοτική αρχή που θα την έχουν επιλέξει οι πολίτες βάσει των πεπραγμένων και του προγράμματός της αλλά και των στελεχών της. Στην αποφώνησή του, ζήτησε μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης από την πρώτη Κυριακή, επισημαίνοντας ότι η Ύδρα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω.

DSC_1503.jpg DSC_1506.jpg DSC_1510.jpg

DSC_1514.jpg DSC_1522.jpg DSC_1534.jpg

DSC_1535.jpg DSC_1538.jpg DSC_1540.jpg

Σχετικά Άρθρα