Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με ιδιωτική πρωτοβουλία της Οικογένειας Μπόκια καθαρίστηκε το δημοτικό περιβολάκι της περιοχής του Ταξιάρχη

Το δημοτικό περιβολάκι που βρίσκεται δίπλα στον Ναό του Ταξιάρχη και πολύ κοντά στο Α' Δημοτικό Σχολείο, καθάρισε με δική της πρωτοβουλία  η οικογένεια Μπόκια (ο Θανάσης και η Αντιγόνη, ο Γιώργος και η μητέρα τους Άννα).

Το περιβολάκι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, για χρόνια παρατημένο, και πλέον ξεχορταριάστηκε, πετάχτηκαν τα μπάζα, αφαιρέθηκαν άγριοι κάκτοι με μεγάλες ρίζες, φάνηκε η ταμπέλα του Δήμου Ύδρας  και άνοιξε ο χώρος διάπλατα. Παράλληλα καθαρίστηκε η περιοχή από θάμνους που αποτελούσαν φωλιές και μια διαρκή εστία μόλυνσης για τις γύρω κατοικίες. Επιπλέον μαστορεύτηκαν από τον Θανάση Μπόκια σημεία που έχρηζαν επισκευής, όπως ένα παγκάκι που αξιοποιήθηκε ώστε να κάθονται οι πολίτες που θα απολαμβάνουν τον νέο καθαρό κήπο.

Σύντομα η οικογένεια Μπόκια θα προβεί σε καλλωπισμό του χώρου με αρωματικά φυτά που θα τοποθετήσει με δικά της έξοδα.

H οικογένεια Μπόκια ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Καραμήτσο για τις ενέργειες που έκανε, ώστε να περάσει άμεσα το αυτοκίνητο του Δήμου και να παραλάβει τον μεγάλο όγκο άχρηστων σκουπιδιών, που ήταν τοποθετημένα σε σακιά και είχαν προέλθει από τον εκτεταμένο καθαρισμό του κήπου.

Ένα μπράβο αξίζει για την ιδιωτική πρωτοβουλία της οικογένειας Μπόκια που δούλεψε αγόγγυστα και συστηματικά, όπως επίσης και σε όσους μεριμνούν και φροντίζουν ανάλογα "δημοτικά" κηπάρια που βρίσκονται σε πολλές γειτονιές του νησιού και καλλωπίζονται από... ιδιώτες!

periv3.jpg periv6.jpg periv7.jpg

periv8.jpg periv9.jpg periv91.jpg

periv92.jpg periv93.jpg perivol1.jpg